SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölge Müdürü Berber Doğankent’te

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bölge Müdürü Berber Doğankent’te
 Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil’in daveti üzerine Doğankent ilçesine gelen Bölge Müdürü Berber, ilçe merkezi başta olmak üzere bazı riskli bölgelerde incelemelerdi bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret eden Berber, ardından Yeşiltepe Mahallesine giderek geçtiğimiz yılaşırı yağışlar sonucu meydana gelen taşkınlarda çevresine zarar veren Küstük Deresi ile Çöcen Deresi üzerindeki DSİ’nin yaptırmış olduğu kapalı kanal ıslah çalışmalarını inceledi.

DSİ Bölge Müdürü Berber, beraberinde Kaymakam Uğur Köroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden ve İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil ile birlikte; geçtiğimiz yıl meydana gelen yağışlarda Küstük Deresinin taşması sonucu mağdur olan Hüseyin Şağban adlı vatandaşın evinin olduğu bölgede incelemelerde bulunarak, evin korumaya alınması gerektiğini, bunun içinde söz konusu dere üzerinde tekzip sendi yapılması gerektiğini ancak bu bölgenin belediye mücavir alanı içerisinde bulunduğunu hatırlatarak, belediye tarafından gerekli kamulaştırmanın yapılması halinde, buraya hemen tekzip bendi yaptıracağı sözü verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden ve Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil’in ilçenin merkezinde bulunan Arslancık HES Baraj Gölü etrafına tıpkı Çamoluk ilçesinde olduğu gibi regresyon alanı yapılmasını talep etmesi üzerine, bu talebe olumlu bakan Bölge Müdürü Berber, talebin yerine getirilmesi için gerekli çalışmalara en kısa sürede başlanılabileceğini söyledi.

Doğankent ilçe merkezindeki bazı küçük derelerde de yapılan incelemelerin ardından Süttaşı Mahallesi Deregözü Mevkiinde ve Çatak Köyü İlkokul ve Ortaokulu’nun kenarındaki dere üzerinde de incelemelerde bulunan Berber, gerekli notları alarak, en kısa sürede bu olumsuzlukların giderilmesi için çalışmaların başlatılması talimatını vereceğini söyleyerek ilçeden ayrıldı.

Başkan Özden de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “İlçemizdeki yapılması gereken ve planlanan bazı işleri görüşmek için randevu talep ettiğimiz DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Mahmut Berber, taleplerimizi yerinde görmek için kendileri ilçemize geldiler. İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur Köroğlu’nun makamında bir araya geldikten sonra yapılması gerekenleri yerinde anlatmak için birlikte araziyi dolaştık. Taleplerimize son derece olumlu yaklaşan bölge müdürümüz gerekenlerin en kısa süre içinde yapılacağını beyan ederek ilçemizden ayrıldılar. Mütevazı kişiliğiyle bizleri dikkatle dinleyen DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Mahmut Berbere çok teşekkür ediyorum. Tatlı dille halledilemeyecek hiçbir işin olmadığını bir kez daha görmüş olduk” dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.