SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin'e Müjdeli Haber

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2014 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2014 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Tekin'e Müjdeli Haber

Ziyarette Belediye Başkanı Tekin, Rektör Attar’dan Doğankent İlçesinde yapımı tamamlanan Veysi Koloğlu Meslek Yüksek Okulu’nun açılması konusunda destek isteyerek “Hem bir nezaket ziyaretinde bulunmak, hem sizinle tanışmak, hem de ilçemizde açılması planlanan Yüksekokul konusunda görüşmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirme ihtiyacı hissettik. Bu konuda desteğinize ve himayenize ihtiyacımız var. Biz Yüksekokulumuz açılırsa yurt ve barınma sorununu çözmek için gereken tüm çalışmaları yürüteceğiz” diye konuştu.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Tekin’e yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Tirebolu Meslek Yüksekokuluna bağlı olarak iki bölüm açılması için geçen yıl çalışma başlatmıştık. Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Elektrik enerjisi üretimi bölümleri kuruldu. Ancak öğretim elemanı bulunması süreci devam ediyor. Arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Öğretim elemanı eksikliği giderildiği takdirde okulumuzun açılması için bir engel kalmayacaktır.” dedi.

Attar, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doğan Tunç ve Personel Daire Başkanı Arzu Turan Kurt’a talimat vererek çalışmaların biran önce tamamlanarak iki bölümünde faaliyete geçirilmesi emrini verdi.

Ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin Çavuşoğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doğan Tunç, Personel Daire Başkanı Arzu Turan Kurt, Teknik Bilimler MYO Öğr. Gör. İsmail Bayram’da hazır bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.