SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’den Yurt Müjdesi

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden’den Yurt Müjdesi
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’da, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın başkanlığında, ATO Kongre Merkezinde düzenlenen “Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” na katılan Başkan Özden, ilçeye yapılması planlanan yurt binası hakkında görüşmelerde bulundu.

Ankara’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve temaslar sırasında KOLİN A.Ş. tarafından Doğankent ilçesine yaptırılacak olan öğrenci yurdu ile ilgili gelinin aşama hakkında bilgi almak üzere KOLİN Group Mühendislik Hizmetlerine giderek, projeyi hazırlayan Mimar Servet Kılıç ile de görüşen Başkan Özden, yaptığı açıklamada “Yüksekokulumuzun ihtiyacı olan yurt binamız KOLİN A.Ş. tarafından ihaleye çıkarılmıştır. İki hafta içinde ihale sonuçlandırılarak Mart ayının başında inşaatına başlanacaktır. Projeyi hazırlayan Mimar Servet Kılıç'a, bizleri kırmayıp ilçemize böyle güzel bir katkı sağlayan KOLİN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci Koloğluna, ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Yurt binasının, 8 ay gibi kısa sürede inşaatının bitirilip yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanmaktadır” ifadelerini kullanarak ilçe halkına müjdeli haberi verdi.

Doğankent İlçesi, eski HES Lojmanlarının bulunduğu alanda Doğankent Kaymakamlığı’na ait arsa üzerine yapılması planlanan yurt binasının; bodrum ve zemin kat alanları bin 135 m², 1-2-3 ve 4 üncü katları bin 102 m² ve çatı katı 2x119=238 m² olmak üzere toplamda 6 bin 916 m² bina alanından oluşurken toplam öğrenci kapasitesinin 240 yataklı olarak yapılması planlanmaktadır. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.