SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ambulans İçin Kurban Kestiler

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 02:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 02:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ambulans İçin Kurban Kestiler
 Sağlık Bakanlığı tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere Giresun iline tahsis edilen 10 adet yeni ambulans ve 1 adet UMKE aracından bir tanesi de geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle Doğankent’e verilmişti.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından Doğankent ilçesine gönderilen tam donanımlı ve arazili 28 AB 674 Plakalı Ambulans, Doğankent Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bir törenle teslim alınarak hizmete sokuldu.

İlçede büyük sevinçle karşılanan ve sağlık alanında ilçenin önemli bir ihtiyacını gideren yeni ambulansla birlikte 6 Doktor ile 7/24 saat acil sağlık hizmeti verildiği bildirildi.

Sağlık alanında ilk defa bu kadar donanımlı ve sıkıntısız bir hizmete kavuşan ilçede başta İlçe Kaymakamı Uğur Köroğlu olmak üzere, siyasetçiler ve sağlık çalışanlarının da eksikliklerin ve aksaklıkların giderilmesi için iş birliği içerisinde hareket etmeleri memnuniyetle karşılandı.

Törende kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden “İlçemiz 112 komutaya kazandırdığımız 4×4 tam donanımlı ambulansımızın kurbanını keserek hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Kurban için İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur Köroğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.