SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Bayram OAB Yönetimine Seçildi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ali Bayram OAB Yönetimine Seçildi
Keşap Fen Lisesi Konferans Salonu’nun da 25 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de başlayan Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışında; gündemin birinci maddesi gereğince Divan Heyetinin oluşumuna geçildi. Ardından 2013-2014 dönemi Okul Aile Birliğinin geçtiğimiz yıl içinde yapılan çalışmaları anlatıldı.
 
Geçtiğimiz yıl Anadolu Öğretmen Lisesi olarak eğitim öğretimine devam eden Keşap Fen lisesinde her sınıf seviyesinde 5 şube olmak üzere toplamda 20 sınıfta eğitim-öğretim faaliyeti verilirken, okula ait 150 öğrenci kapasiteli birde yatılı pansiyon bulunmaktadır.
 
Şu an itibarıyla Keşap Fen Lisesinde;  149 u 9 uncu sınıfta, I70 i 10 uncu sınıfta, 157 si 11 inci sınıfta ve 154 de 12 inci sınıfta olmak üzere toplamda 630 öğrenci eğitim öğretim görmektedir.
 
Okul; 4 idareci ve 36 öğretmenle eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir. Ayrıca 1 VHKİ, 1 Teknisyen yardımcısı, 4 kadrolu hizmetli, 6 hizmet alımı ve 3 İŞKUR (TYÇP) kapsamında olmak üzere toplamda 15 destek personeli okul bünyesinde görev yapmaktadır.
 
Okul Müdürü Ömer Gördü, Genel Kurul Üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında “Okulumuzda masa tenisi, badminton, müzik, görsel sanatlar, tiyatro dallarında ders dışı eğitim etkinlikler ve ayrıca 11 kulüp ile sosyal etkinlik çalışması yapılmaktadır. Toplum hizmeti çalışmalarında siz velilerimizin katılımını da bekliyoruz. Eğer sizlerin de önerisi ve katkısı olursa bu bizi mutlu eder. Sizlerden gelecek talepleri not edip bu yılın planlamasına dâhil edecek ve bu çalışmaları birlikte başarmaya çalışacağız. Dersler ne kadar önemliyse sosyal etkinlikler de aynı oranda önemli ve eğiticidir.
 
Okulumuz, yönetici kadrosu, öğretmenleri, personeli, öğrencisi ve velisi ile hep bir arada ve uyum içinde olmalıdır. Öğrencilerimizin mutlu, başarılı, kişilikli, kendine güvenen gençler olmaları için okulun her birimi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmelidir. Okul Aile Birliğinin bu oluşumdaki yeri oldukça önemlidir ve gün geçtikçe artmaktadır. En değerli varlıklarımız olan ülkemizin geleceği gençlerimizin daha iyi yetişmesi için, okulumuzun; yöneticileri ve öğretmenleri ile her zaman işbirliği içeresinde olmanızı bekliyoruz. Okul Aile Birliğimizin öğrencilerimiz, okulumuz ve ülkemiz adına yararlı çalışmalarda bulunacağına inancımız tamdır. Okul aile birliğinde görev alan velilerimize teşekkür ediyorum. Az sonra seçilecek yeni OAB yönetici ve üyelerini şimdiden tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından; 2013-2014 dönemi Okul Aile Birliği faaliyet raporu ve denetim raporu okundu. 2013-2014 dönemi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve oy birliği ile ibra edildi.
 
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi.
 
Geçtiğimiz Dönem, eski Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu’nun Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, bazı üye değişikliği ile birlikte yeniden göreve seçildi.




 

 

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.