SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıllı Sınıflar Çoğalıyor

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Akıllı Sınıflar Çoğalıyor

Doğankent'te bulunan İlköğretim Okullarındaki eğitim kalitesini artırmak, çağdaş ve modern sınıflarda öğrencilerin eğitimlerini sürdürmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında ilk hazırlıklar tamamlanarak maliyetler belirlendi.

 

Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil'in desteği ve katkılarıyla başlatılan çalışmalarda İlköğretim okulları içerisinde fiziki şartları yetersiz bulunan 21 adet dersliğin modern birer sınıf haline dönüştürülmesi için her bir derslik için yaklaşık maliyetin yer döşemelerinin de laminant yapılması halinde tüm işçilik giderleri de dahil 7 bin 250 TL mal olacağı ifade edildi.

 

Projenin finansmanının gönüllü kişi ve kuruluşların katkılarıyla sağlanacağı ifade edilirken, projeye destek vermek isteyen eğitim gönüllülerinin Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Şirin ile 0454 471 55 18 numaralı telefondan irtibata geçmelerinin yeterli olacağı belirtildi.

 

Akıllı Sınıflar Projesi'nin hayata geçirilmesi için yapılan çalışma ve çağrılarla ilk yardımların gelmesi ile birlikte Doğankent İlköğretim okulunda 19 sınıftan 11 tanesi hayırsever vatandaşlar tarafından yapılarak hayata geçirilmişti. Geriye kalan 8 tane sınıftan Sosyal Bilgiler sınıfı ile Özel Eğitim Alt Sınıfı hayırseverler tarafından yapılıyor.
Doğankent'te başlatılan bu eğitim seferberliğine tüm Doğankentlilerin yanı sıra Doğankent'i temsilen diğer illerimizde ve yurtdışında kurulan STK lar ve vatandaşlarımız ile eğitim gönüllülerinin desteği bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.