SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Harekat Polisimize Hain Saldırı

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özel Harekat Polisimize Hain Saldırı
Bölgeden gelen bilgilere göre; Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı, sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Koruköy Mahallesi'nin üst taraflarındaki bir mağaradan PKK'lı teröristler tarafından güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, Polis Özel Harekâtçı (PÖH) Yavuz Gündoğdu ve 1 askerin yaralandığı öğrenildi.

Olayın meydana gelmesinin hemen akabinde, yaralı askerlerin bölgeye gönderilen helikopterle Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve burada yapılan müdahalenin ardından yine askeri helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındığı, görgü tanıkları tarafından yaralı PÖH Memuru Gündoğdu’nun kalçasından, kolundan, karnından ve gözünden yaralı olarak ameliyata alındığı, hastaneye geldiğinde bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı, eşinin hastanede yanında olduğu bilgisi verildi.

Çatışmaların devam ettiği bölgede 
PKK'lı 2 terörist silahları ile birlikte ölü ele geçirilirken, teröristlerin bölgeden temizlenmesine yönelik, polis ve askerlerin operasyonlarının sürdüğü belirtildi.

HABERİ DERLEYEN : www.dogankentgazetesi.com 
FOTOĞRAFLAR : Yavuz GÜNDOĞDU'nun Sosyal Medya Hesabından alınmıştır.


GÜNDOĞDU, BİR YIL ÖNCE YİNE AYNI YERDE YARALANMIŞTI

Polis Özel Harekâtçı Yavuz Gündoğdu, 2015 yılı Aralık ayında da Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada yaralanmıştı.

Olay, Nusaybin’in Abdulkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerinde bulunan hendek ve barikatları kaldırmak için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlatılan operasyonlar sırasında, bölgede bulunan ekiplerin zırhlı polis aracıyla geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve kaburgasında kırıkların olan Özel Hareket Polisi Yavuz Gündoğdu Mardin Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilerek Doğankent ilçesinde bulunan baba evinde bir süre istirahat etmişti.

KAYNAK : Günyüzüm Haber (http://gunyuzum.com/Detay/gundogdu-hain-saldiri-sonucu-yarali-7036.html ) 

2015 YILINDA HAİN BİR SALDIRI SONUCUNDA YARALANAN GÜNDOĞDU “SON NEFESİME KADAR DEVAM” DEMİŞTİ

Gümüşhane’nin Üçtaş Köyü, Akköy Mahallesinde Ormancı Hamdi Gündoğdu’nun oğlu olan Yavuz Gündoğdu, 2015 yılının aralık ayında PKK lı hainlerce döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralandıktan sonra sosyal medya üzerinden duygusal açıklama yaparak arayan herkese teşekkür etmişti.

Özel Harekât Polisi Yavuz Gündoğdu, “mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir’’ diyerek “Mevla’m arzuladığımız şehadeti nasip etmedi. Arkadaşlarım ile birlikte kahpe bir pusuya düşmemiz münasebeti ile dualarını esirgemeyen akraba, dost ve silah arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum ve hepinizi Allaha emanet ediyorum. Muhakkak ki değer verdiğimiz ve adına Vatan dediğimiz namusumuz uğruna mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir. Vatan uğruna toprağa düşen tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ne mutlu onlara’’ diyerek vatana ve millete olan sevgisini ve sevdasını dile getirmişti.

Kaynak: Günyüzüm Haber (http://www.gunyuzum.com/Detay/son-nefesime-kadar-devam-7039.html)







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.