SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Kollarından Anlamlı Ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kadın Kollarından Anlamlı Ziyaret
Ak Parti Doğankent Kadın Kolları Başkanı Arzu Patan Şirin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Doğankent’li şehitlerimizin mezarlarına ve ailelerine gerçekleştirilen ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

Kadın Kolları Başkanı Şirin ve beraberindekiler; 1980 yılında Tunceli’de şehit olan Jandarma Üsteğmen Mehmet Alim ve yine 1987 yılında Tunceli’de şehit olan Jandarma Çavuş Mehmet Durkaya’nın Kozköy Köyünde bulunan mezarlarını ziyaret ederek, dua okudular.

Başkan Şirin ve yönetim kurulu üyeleri; 1991 yılında İstanbul’da Şehit edilen Güvenlik Köyü nüfusuna kayıtlı Polis Komiser Zeki Kaya’nın babası Mustafa Kaya ve Diyarbakır’da şehit edilen Polis Memuru Orhan Turan'ın ailesini ziyaret ederek duygularına ortak oldu.

Ak Parti Doğankent Kadın Kolları Başkanı Arzu Patan Şirin “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünde ilçemizde bulunan şehit mezarlarını ve şehit ailelerini ziyaret ederek onların duygularına ortak olduk. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.