SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamına direksiyon başında infaz!

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2012 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2012 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İşadamına direksiyon başında infaz!
Edinilen bilgiye göre olay, saat 17:30 sıralarında Ataköy sahilinde meydana geldi. İşadamı Ömer Satın, 34 EK 0209 plakalı aracıyla seyir halindeyken 2.Kısım’da bulunan otobüs durağına yakın bir yerde henüz kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Satın, aracının içinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise olay yerinden kaçmayı başardı.
 
Görgü tanıkları, durumu hemen polise ve ‘112 Acil’ hattına bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri Satın’ın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olayın yaşandığı yere güvenlik şeridi çekti. Cinayetin işlendiği yerde delil toplayan polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
 
“ORTAKLARIYLA ARASI BOZUKTU"
 
Bu arada, Satın’ın komşusu olduğunu söyleyen bir kişi, “Uzun süredir ortaklarıyla arasının bozuk olduğunu ve bu nedenle mahkemelik olduğunu biliyorum. Bu sürecin çok sıkıntılı geçtiğini söylüyordu" dedi. Satın’ın Arnavutluk’ta petrol rafinesi işlettiği ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.