SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent TEKSAS'a Döndü

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2013 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2013 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent TEKSAS'a Döndü
Kendi halinde sessiz ve huzurlu bir ilçe iken son yıllarda adını; araç kurşunlamalar, ölümlü ve yaralamalı kavgalarla sık sık duyurmaya başlayan Doğankent ilçesindeki asayiş bozukluğu ilçeyi güvenli bir ilçe olmaktan çıkartırken bu olaylara karışan kişilere karşı gösterilen müsamaha ve taviz bu olayların artmasına da zemin hazırlar oldu.
 
İlçede özellikle alkollü içki satışının artması ile birlikte, alkollü insanların kontrolsüzce sokaklarda terör estirmesi, ilçe sakinlerinin küçük bir yerleşim yeri olan Doğankent’te başlarına kötü bir olay gelmemesi için şikâyetçi olamayan çekingen tavırları, emniyet güçlerinin ise bu olaylara karşı müdahalede yetersiz kalması ilçedeki huzur ortamını her geçen gün yaşanılmaz bir hale getirmeye başladı.
 
Bu tür kötü olaylar, geçtiğimiz hafta ilçede meydana gelen iki ayrı kavgada toplam 3 kişinin bıçaklanarak hastanelik olması ile zirve yaptı.
 
Alınan bilgilere göre; ilk olayda iki vatandaşın kendi aralarında ki bir tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.E. adlı şüphelinin H.S. adlı kişiyi bıçakla yaralaması sonucunda meydana geldi.
 
İkinci olayın ise sebebi ve nasıl olduğu konusu belirsizliğini korurken, anlatılanlar bu kadarına da pes doğrusu dedirten cinsten. Bu olayın öncesinde bir kavga veya buna benzer bir tartışma yaşanmadan şüphelilerin doğrudan mağdurları hedef alan bıçaklı saldırısı sonucu iki kişinin yaralandığı verilen bilgiler arasında yer aldı.


 
Görgü şahitlerinin ve mağdurların ifadelerine göre S.T. adlı şüpheli ve yanındaki bir kişinin, Doğankentspor takımında top koşturan futbolcu Yavuz Selim B. ve E.Y. adlı iki kişiyi hiçbir sebep yokken bıçakladığı, şüpheli S.T.’nin bu eylemleri gerçekleştirirken normal bir davranış sergilemediği, sokak ortasında yanındaki kişilerle birlikte hakaret ve küfürlü konuşmalarla tehditler savurduğu ileri sürüldü.
 
Olayların mağdurları tedavileri için sağlık kuruluşlarına sevk edilirken, futbolcu Yavuz Selim B.’nın Giresun Prof.Dr.A.İlhan Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunduğu ve mağdurların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
 
Alınan son bilgilere göre olaylara karışan şüphelilerin Savcılıktaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldukları belirtildi.         
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.