SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Bir Kişi JASAT Tarafından Yakalandı

Doğankent İlçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarma tarafından yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda arama kaydı bulunduğu bildirilen şüpheli bir şahıs ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 18:45
Kaynak: İHA
Doğankent’te Bir Kişi JASAT Tarafından Yakalandı

Doğankent İlçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarma tarafından yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda arama kaydı bulunduğu bildirilen şüpheli bir şahıs ele geçirildi. Giresun İl Jandarma Komutanlığı tarafından, 18 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. adlı firari bir şüphelinin kılık değiştirerek Doğankent ilçesine geleceği bilgisi alındığı ve yapılan operasyon sonucunda şahsın yakalandığı bilgisi verildi.

Doğankent ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ile Giresun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyon ve fiziki takip sonucu kılık değiştirerek ticari bir taksiyle Doğankent’e gelen firari şüpheli kaçmaya çalışırken zor kullanılarak yakalandı. Yakalanan şüpheli şahsın; bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak ve kasten yaralamak gibi 8 ayrı suçun şüphelisi olarak arandığı öğrenildi.

Şüpheli şahıs M.K.’nın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Giresun Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.