SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Asayiş Berkemal

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Asayiş Berkemal
 
Müdür Öztürk, Doğankent İlçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ilk olarak İlçe Emniyet Amirliğine giderek incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Amiri Özer Çaylı’dan ilçenin, emniyet ve asayiş durumu hakkında bilgi alan Öztürk, ardından Doğankent Aile Sağlığı Merkezine giderek, doktorların ve çalışanların Tıp Bayramını kutladı.

Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Öztürk ile birlikte ilçe esnaflarını ziyaret eden Emniyet Müdürü Öztürk, esnaflarla bir süre sohbet ederek şikayetlerini dinledi. Vatandaşların “İlçemizde asayiş berkemal, emniyet güçlerimizden memnunuz” ifadeleri karşısında ilçede asayiş sorunu ile ilgili bir şikayet gelmemesinden son derece memnun kalan Öztürk, 15 Temmuz kalkışma harekatına karşılık Demokrasi Mücadelesi veren halkımızın gösterdiği kahramanlık görsellerinin bulunduğu bir tabloyu, ilçede esnaflık yapan adaşı Manav Uğur Bayram’a hediye etti.

Son olarak Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, İlçe Emniyet Amiri Özer Çaylı ile birlikte sokakta vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çay için İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.