SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canikli’nin Başı Sahtekârlarla Dertte!

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Canikli’nin Başı Sahtekârlarla Dertte!
 Canikli'nin hesabından atılan bir Twitte "Kuruluşundan beri büyük emekler verdiğim partimden bugün istifamı sunarak ayrılıyorum. Akşam Saat 20.00'de ayrıca açıklamalarım olacak" mesajı yayımlandı.

AK Parti TBMM Grup Basın Danışmanı İrem Sarp, kişisel hesabından Canikli'nin hesabının "hack" lendiğini açıkladı.



Bunun üzerine AK Parti TBMM Grubu bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, "AK Parti Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli'ye ait 'nuretincanikli' Twitter hesabı ile Hotmail hesabı, başka şahıslar tarafından ele geçirilmiştir. Bu hesaplardan gönderilen bilgilerin Sayın Grup Başkanvekilimizle hiçbir alakası yoktur. Söz konusu şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılacaktır" denildi.



Bilindiği üzere daha önceleri de benzer şekilde Canikli adına alakasız kişiler tarafından sahte hesap ve sayfalar açıldığı, bu sayfalar aracılığı ile sanki Sayın Nurettin Canikli tarafından paylaşımlarda bulunulurmuşçasına onun adına paylaşımlarda bulunduğu, hatta Giresun ve Doğankent ilçesinde aktif siyaset yapan siyasetçilerin adına sahte profil bilgileri ile sanki o kişilerin bilgisi dahilindeymiş gibi sayfalar açıldığı ileri sürülmüştü.

Canikli’nin hesaplarını çalan şahıslar hakkında yasal işlem başlatacağı açıklanırken, onun adına sahte sayfalar açan şahıslar hakkında herhangi bir yasal işlem yapılıp yapılmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.