SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden, Terör Mağdurunu Yalnız Bırakmadı

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden, Terör Mağdurunu Yalnız Bırakmadı
Doğankent ilçesi Yaşmaklı Barajında Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Abdurrahman Bekirefendioğlu, 26 Mayıs Perşembe günü saat 13.55 sıralarında teröristlerce tuzaklanan mayının patlaması sonucunda ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayın haber alınması üzerine hastaneye gelerek Giresun Valisi Sayın Hasan Karahan ile birlikte yaralı Abdurrahman Bekirefendioğlu’nun babası Hacı Bekir Bekirefendioğlu ve eşine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Doğankent Ak Parti İlçe Başkanı Rüşah Özden, Başhekim Opr. Dr. Tuncer Öztürk’ten yaralının son durumu hakkında bilgi aldı.

Uzun süren cerrahi operasyonun ardından, yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Abdurrahman Bekirefendioğlu’nu 27 Mayıs Cuma günü Vali Karahan ile birlikte tekrar ziyaret eden Başkan Özden, yaralıya ve ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi.

Başkan Özden’in ilçenin sorunlarının yanı sıra mağduriyete uğrayan Doğankentli hemşehrileri ile de yakından ilgilenmesi memnuniyetle karşılanırken, olayın meydana geldiği gün Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu ve Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin de hastaneye gelerek yaralı yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.
















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.