Doğankent ÇPL’den Öğretmenlere Destek

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.dogankentgazetesi.com
Okullarını tercih edecek öğretmenlerin kafalarındaki tereddüttü giderecek şekilde ayrıntılı bilgilerin yer aldığı internet sitesinde verilen bilgilerin, görsellerle desteklendiği görüldü.  

Okul idaresi tarafından http://giresundogankent.meb.k12.tr/internet adresinde yayınlanan bilgilerde şu ayrıntılara yer verildi,

    “Okulumuz; Giresun Merkez’e 85 km, Tirebolu ilçesine 30 km uzaklıkta olup Doğankent İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Doğankent ilçesine; Giresun ve Tirebolu ilçe merkezinden her gün araç bulunmaktadır.    Okulumuz zorunlu hizmet bölgesinde bulunmaktadır. 2.bölge 5.alan içerisinde yer almaktadır. Hizmet puanı 20 ve zorunlu hizmet süresi 5 yıldır.   Okulumuzun eğitim kadrosu; Müdür (Eyüp CIRIT) , Müdür Yardımcısı (Oktay YILMAZ ) ve 7 branş öğretmeninden oluşmaktadır.   Öğretmenlerimizin bir kısmı Doğankent ilçe merkezinde ikametgah etmektedir. Doğankent ilçemizde lojman ve öğretmenevi mevcut değildir. Bir kısmı ise Giresun, Tirebolu (Giresun’un sahil kenarında bulunan en güzel ilçelerinden ) ilçesinde ikametgah etmekte ve her gün servis ile (20dk) gidip gelmektedir. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Okulumuzda 8 adet derslik bulunmaktadır. Dersliklerimizde akıllı tahta, duyuru panosu bulunmakta olup araç-gereç yönünden sıkıntı yaşanmamaktadır. Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli donanıma sahip olarak kullanılmaktadır.   2 adet Bilişim Teknolojileri sınıfı mevcut bulunmakta ve tüm öğrencileri faydalanabilmektedir. 1 adet Konferans salonumuz ve 1 adet Kütüphanemiz bulunmaktadır.   Okulumuzda ısınma problemi yaşanmamaktadır ve kalorifer sistemi mevcuttur.   Derslerimiz sabah 8.30’da başlamakta, 15.40’da bitmektedir   Okulumuzda 100 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir. Erkek öğrenciler için pansiyon, kız öğrenciler için taşımalı hizmet verilmektedir.”