SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor Yönetim Kurulundan Açıklama

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor Yönetim Kurulundan Açıklama
 Alınan Olağanüstü Genel Kurul Kararı sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra adaylığını sosyal paylaşım siteleri ve bazı yerel haber siteleri kanalıyla açıklayan İşadamı Serkan Cihan’ın adaylık süreci ile ilgili olarak yine bazı haber sitelerinde çıkan üyelik tartışmaları öncesi ve sonrası yaşanan gelişmelerden Doğankent Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak son derece rahatsızlık ve üzüntü duymuş bulunmaktayız.
 
Doğankent Spor Kulübü’nün yönetimi şu an fiilen görevde bulunmakta ve bu görevine yeni bir yönetim oluşturuluncaya kadar da resmi olarak devam edecektir. Bu noktada bazı açıklamalarda geçtiği üzere Yönetim Kurulu Başkanımız veya üyelerimizden istifa eden kimse bulunmamaktadır. Genel Kurul Kararı alınması yönetim kurulunun istifa ettiği gibi bir algı oluşturmuş olsa bile bizlerin bu kararı almasında ki amaç yeni sezon öncesi daha dinç ve yıpranmamış bir ekiple Doğankentspor’un yoluna devam etmesini sağlamak içindir.
 
Ancak gelinen son noktada; mevcut yönetim hala iş başında iken, başka adayların olup olmayacağı bilinmezken takımda şuan hala görevinin başında bulunan mevcut yönetimle birlikte geçtiğimiz sezon birlikte çalışan eski teknik sorumlu ve bazı eski futbolcuların süreç devam ederken yaptığı açıklamalardan Yönetim Kurulu üyeleri olarak son derece rahatsızlık duyduğumuzu ifade etmek isteriz.
 
 Mevcut yönetime kelime aralarında kerhen teşekkür edilerek, şu an kulüple resmi olarak hiçbir bağı olmayan eski teknik sorumlu ve bazı futbolcuların her zaman ki alışkanlıklarını sürdürerek sanki kulüp adına konuşuyormuşlar algısı oluşturarak sürecin devamını sekteye uğratacak beyanatları da yönetim kurulumuzca esefle karşılanmıştır.
 
Bu süreçte kulübün genel kurul üyeleri adaylıklarını açıklayabilir, aday olanlara destek açıklaması yapabilir, geçmiş yönetime eleştirilerde bulunup gelecek yönetimden beklentilerini ortaya koyabilirler. Bu onların en demokratik hakkı olmakla birlikte gelinen süreçte geçtiğimiz sezon başarıda da başarısızlıkta da ortak olduğumuz, takımın eski teknik ve oyuncu kadrosunda bulunan bazı şahısların çıkıp ta mevcut yönetimi dışlayarak adaylık sürecindeki kişilere destek açıklamalarında bulunmaları, bu açıklamaları yaparken de mevcut yönetimin ekonomik yönden güçsüz olduğunu ima eder ifadeler kullanmaları da ayrıca bir üzüntü kaynağı olmuştur.
 
Gelinen bu noktada Doğankentspor kuruluşundan bugüne kadar ekonomik sürecini ve kurumsal oluşumunu çok sıkıntılı ve zahmetli aşamalardan geçerek tamamlamaya çalışmıştır. Bu süreçte kulübe ve kulübün birliğine faydasından çok zararı olanların takımın geldiği noktada başarıda pay sahibi olduğunu, başarısızlık noktalarında yönetimin iyi niyetli çabalarına rağmen güçsüz olduğundan sıkıntılar yaşandığını ima ederek yeni yönetime gelmesine muhtemel gözle baktıkları oluşumlara mavi boncuk dağıtmaları da yönetim olarak onlara verilen değeri ve yapılan fedakarlıkları düşündükçe bizlerde ayrı bir hayal kırıklığı oluşturmuştur.
 
Doğankentspor Yönetim Kurulu olarak kamu oyunda bizleri farklı noktalara çekerek yapılan açıklamalardan duyduğumuz rahatsızlığı dile getirirken son olarak yaşanan sürecin olumlu sonuçlanması için; kulübün genel kurulda oy kullanma hakkına sahip üyelerinden oluşan bir yönetim arayışı içerisinde bulunmasına, başka oluşumlara ışık yakarak sürecin çözümsüzlüğe sürüklenmemesine özen göstererek, başka oluşumlara destek veren açıklamalarda bulunan üyelerimizin ve yakınları üye olan eski oyuncularımızın bu süreçte bir araya gelerek kulübü kendi arzu ettikleri yönetime kavuşturmak üzere yeni bir oluşumla liste çıkararak Doğankentspor’u emin ellere teslim edecek yönetimler oluşturmak için efor sarf etmeleri temennimizdir.
 
Kulüp yönetiminde faal olarak yer alacak dirayetleri ve cesaretleri olmayanların ise başkalarını öne atarak eleştiriler yapmamasını, bu süreçte elini taşın altına sokacak cesareti sergileyemiyorlarsa sessiz kalarak kulübün daha fazla zarar görmemesine katkı sağlamaları da gerçekten kulübün menfaatlerini düşünüyorlarsa en hayırlısı olacaktır.
 
Doğankentspor hiçbir zaman sahipsiz değildi, hiçbir zamanda sahipsiz kalmayacaktır. Ben olmasam Doğankentspor’da olmaz düşüncesi kimsede hakim olmadığı için, biz olabilmeyi başardığımız için bu kulübün başsız veya sahipsiz kalacağından kimse endişe duymasın, bu olaylara dahil olmayan futbolcu kardeşlerimizin de böyle bir endişe taşımadan gelecek sezonlarda başarıdan başarıya koşmak için sürecin sonucunu beklesinler arzu ediyoruz.  

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.