SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor Hedef Büyüttü

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2013 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor Hedef Büyüttü
Yapılan paylaşımda; Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’nın önerisi ve  02/08/2013 tarihli belediye encümen üyelerinin kararı ile birlikte; Doğankent Belediyesine ait olan Halı Saha Sosyal Tesisinin işletiminin 1 (bir) yıllığına Doğankent spor kulübüne ücretsiz olarak verildiği, ayrıca yine Başkan Kabadayı’nın önerisi ile Doğankent Belediyesine ait toplu taşıma aracı olarak kullanılan yarım otobüsün de ücretsiz olarak Doğankent spor Kulübüne hibe edildiği açıklandı.
 
Açıklamaya göre; Sosyal tesis ve araç tesliminin kısa süre içerisinde  taraflar arasında imzalanacak protokolden sonra gerçekleştirilmesi planlandığı bildirildi.
 
Doğankentspor Kulüp Başkanı Mahmut (Fatih) Şahin'de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; yönetime gelirken ilk hedeflerinin kulübü birilerine ve bir yerlere bağlı olmaktan çıkartarak kendi ayaklarının üzerine duracak bir kulüp haline getirmek olduğunu, bu hedeflerine gidecek yolda da emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Şahin, önceki yönetimin kendilerine kısa sürede büyük başarılar elde etmiş bir takım devrettiğini, kendilerinin de bu çıtayı daha da yukarılara taşımak için seferber olduklarını söyleyerek, 2013-2014 sezonuna iddialı girebilmek için önce kalıcı mali kaynak sorununu çözerek 1. Amatör Küme’nin iddialı takımları içerisine girmek istediklerini, ardından da kulübü daha üst seviyelere getirmek için çaba harcayacaklarını dile getirerek, bu önemli desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı ve meclis üyelerine teşekkür etti.
 
Halı Saha’nın Doğankentspor’a kazandırılması ile kulübün mali sorununun kökten çözüme kavuşturulması sağlanmışken 1.Amatör Küme’nin ekonomik olarak en güçlü takımı haline geleceğine de kesin bir gözle bakılmaktadır. Öyle ki halı saha dürüst ve adil bir şekilde işletildiği takdirde, gelir ve giderlerinin kontrolünün sağlıklı ve düzgün yapılması durumunda kulübün bütün ihtiyaçlarını karşılamanın yanında daha kalıcı yatırımlar yapılmasının da önü açılmış olacaktır.
 
Bizlerde Doğankent Gazetesi olarak; Kulübe hangi gerekçeyle olursa olsun verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’ya, kararı olumlu bularak onay veren belediye meclis üyelerine, Kulüp Başkanı Mahmut (Fatih) Şahin ve yönetimi ile emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.
 
Bundan sonra da Doğankent Gazetesi olarak sebebi ne olursa olsun, Doğankent’te yapılan, Doğankentliye yapılan iyi işleri överken, yanlış yapılan işleri de iliklerine kadar araştırarak kamuoyu ile paylaşacağız.
 
1.AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMLAR
1- Ballıcaspor (Bulancak)
2- Çavuşluspor (Görele)
3-  Pirazizspor (Piraziz)
4-  Akınspor (Merkez)
5-  Sanayispor (Merkez)
6-  Doğankentspor (Doğankent)
7-  Çandırspor
8-  Sökenspor
9-  Ç.Ülperspor
10- Keşap Belediyespor
11- Camili Örnekspor
12- Sağlıkspor
 
1.HAFTA
Ballıcaspor-Çavuşluspor
Pirazizspor-Akınspor
Sanayispor-Doğantentspor
Çandırspor-Sökenspor
Ç.Ülperspor-Keşap Belediyespor
C.Örnekspor-Sağlıkspor
 
2.HAFTA
Doğankentspor-Çandırspor
3.HAFTA
Ç.Ülperspor-Doğankentspor
4.HAFTA
Doğankentspor-C.Örnekspor
5.HAFTA
Keşap Belediyespor- Doğankentspor
6.HAFTA
Doğankentspor-Sökenspor
7.HAFTA
Doğankentspor-Sağlıkspor
8.HAFTA
Akınspor- Doğankentspor
9.HAFTA
Doğankentspor-Çavuşluspor
10.HAFTA
Ballıcaspor- Doğankentspor
11.HAFTA
Doğankentspor-Pirazizspor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.