SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor, Eski Hocasına Döndü

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2013 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2013 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor, Eski Hocasına Döndü
Bu sezon ilk yarı oynana karşılaşmalarda istediği neticeleri alamayan ve 11 maçta 3 puan toplayarak ligin dibine demir atan Doğankentspor’da, takım antrenörü Halil Göral ile anlaşmalı olarak yollarını ayıran Kulüp Yöneticileri, ligde daha iyi sonuçlar almak için takımı ve futbolcuları iyi tanıyan Ali Uğur Sarı ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
 
Takımın antrenörü Halil Göral’ın yokluğunda A Takımı çalıştıran geçen yılki U15 Takımının teknik sorumlusu Mehmet Alim’in de Doğankentsporun U16 takımını çalıştıracağı öğrenildi.
 
Bugün Doğankentspor Başkanı Mahmut (Fatih) Şahin’in ofisine gelerek resmi sözleşme imzalayan Sarı’nın yardımcılığına ise Doğankentspor’un kuruluşundan itibaren futbolcuların çalışmaları ve sorunları ile yakından ilgilenen, takımın 1.Amatör Küme’ye çıkmasında önemli katkıları olan Atilla Turfan getirildi.
 
Görevi devralan Teknik Sorumlu Sarı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Geçmiş dönemlerde birlikte olma fırsatı yakaladığımız oyuncu kardeşlerimizle tekrar birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Doğankentli futbolcu kardeşlerimizin ligin ilk devresinde göstermiş olduğu kötü performansın saha içi ve saha dışı birçok sebebinin olduğunu düşünüyorum. İkinci devre itibariyle hem saha içinde hem saha dışında topyekûn birliktelik sağlayıp bu ambiyansı saha sonuçlarıyla perçinlemek ve Doğankentspor”u hak ettiği yere taşımak istiyoruz.
 
Bu süreçte her zamankinden fazla desteğe ihtiyacımız var, bu sebeple  Doğankent’in tüm halkına, siyasilere ve tüm esnaflarımıza 7 den 70 e herkese ihtiyacımız var. Onlardan bizleri yanlız bırakmamalarını istiyoruz.
 
Biz ikinci devre gereken özveriyi gösterip takım olarak üzerimize düşeni yapmaya söz veriyoruz. Bizim dışımızda kalan yeni ve eski yöneticilerden ve halkımızdan destek bekliyoruz. Doğankentspor’u içinde bulunduğu durumdan yukarılara taşımak için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Saygılarla belirtiyorum” dedi.
 
Uğur Hoca’nın takımın başına getirilmesi ile birlikte geçtiğimiz yıl takımın kötü gidişine dur diyebilmek için ara transferde takıma kazandırılan ve takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan eski futbolcularında yeniden takıma kazandırılıp, kazandırılmayacağının önümüzdeki günlerde belli olacağı ileri sürüldü.
 
Doğankentspor’da bu sezon yönetimin değişmesi nedeniyle yeni yönetimin ekonomik olarak eski yönetime nazaran daha güçlü ve kalıcı kaynaklar sağlaması, geçen yıl, takımın deplasmana gidiş-gelişlerinde başlı başına bir sorun olan vasıta sıkıntısı yeni yönetim tarafından giderilerek takıma bir yarım otobüs kazandırılmış, yine gelirlerinin tamamı takıma ait olacak şekilde ilçede mevcut bulunan tek Halı Saha’nın işletmesi Doğankent Belediyesi tarafından 1 yıllığına kulübe devredilmişti.
 
Ekonomik olarak bir sıkıntısı bulunmayan kulübün, 2013 - 2014 futbol sezonunda ikinci transfer ve tescil döneminin 7 Ocak 2014 Salı günü başlaması ve transfer döneminin 3 Şubat 2014 Pazartesi günü sona erecek olması nedeniyle, Takımdaki oyuncuların performansına göre Uğur Hoca’nın sıkıntılı bölgelere takviye yapması bekleniyor.
 
Uğur Hoca’nın takımın başına getirilmesi ile birlikte Doğankentspor Kulübü’nün ikinci yarı büyük bir sıçrama yaparak takımı düşme hattından kurtarması, hatta ligin bitimine 2-3 hafta kala takımı ligde kalmayı garantileyecek bir puan tablosuna ulaştırması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.