SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüşan Özden Tek Aday Mı?

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Rüşan Özden Tek Aday Mı?
Doğankent ilçesinde siyasi kulislerin yapıldığı her ortamda; 30 Mart tarihinde yapılan seçimlerden sonra Belediye Başkanlığı’nın ve iki İl Genel Meclisi Üyeliğinden birini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) nin kazanmasının ardından kendi isteği ile ilçe başkanlığından istifa eden İbrahim Aydın’ın yerine atama yöntemi ile ilçe başkanlığına getirilen Rüşan Özden’in kongrede tek aday olarak İlçe Başkanı Adayı gösterileceği konuşuluyor.
 
Geçtiğimiz hafta 7 Kasım Cuma günü yapılan AK Parti haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında beşinci olağan kongre süreciyle ilgili konularda ele alınırken, toplantıya Doğankent İlçe Koordinatörü olarak Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Kaplan da katıldı.
 
Toplantıda kongre süreci ile ilgili yönetim kuruluna yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ak Parti Doğankent İlçe Teşkilat Başkanı Önder Ünlü, 18 Ekim 2014 tarihinde üyelerin katılımıyla seçilmiş olan delegelerin kongre günü mutlaka oy kullanmak için Doğankent ilçesi Öztürk Düğün Salonu’na gelmelerinin önemli olduğuna vurgu yaptı.
 
Ak Parti Genel Merkezince İlçelerde yapılacak olan seçimli 5 inci olağan kongrelerde başkanlık seçimlerine tek adayla gidilmesi için, il ve ilçe teşkilatlarının uyarıldığı, seçim gününden önce gerekli istişarelerin yapılarak, teşkilatlarca benimsenecek tek liste ile seçimlere gidilmesinin istenildiği ileri sürüldü.
 
Doğankent ilçesinde de yapılan istişareler sonucunda Rüşan Özden’in tek aday olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.