SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müsteşar Uslu’dan Demiryolu Açıklaması

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2012 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2012 01:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Müsteşar Uslu’dan Demiryolu Açıklaması
Müsteşar Soluk, Karadeniz’den Güney’e inecek Demiryolu hattı için herhangi bir güzergah belirlenmediğini, şu anda 3 güzergah üzerinde etüt çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.
 
Demiryolu güzergahı ile ilgili bölgede şuradan geçiyor, buradan geçiyor gibi söylentilerin olduğunu belirten Soluk, "Henüz daha bir noktaya varılmış değil. 1980'li yılların ilk yarısında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin çalıştığı bir projeyi ısıtıp ısıtıp masaya koyuyorlar. O projeyle bizim bakanlığımızın uzaktan yakından ilgi ve ilişkisi yoktur. Arayışlarımız 3 güzergahta sürüyor." dedi.
 

 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk’un Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'le birlikte yaptığı incelemelere AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Giresun Mimarlar Odası Başkanı Serdar Demirkan, bazı yerel yöneticiler ve siyasetçiler ile alakalı STK temsilcileri ve diğer yetkililer eşlik etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.