SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'ın fırçası üzerine yeni açıklama

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2012 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2012 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com


Erdoğan'ın fırçası üzerine yeni açıklama

Çanakkale'de bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın "Bizim yolumuz 'bana da işkence yapılsaydı dağa çıkarım' değil" sözlerini değerlendirdi.

Bülent Arınç ,"Çok doğru. Ben de dağa çıkmadım ve çıkmam. Siyasi hayatım boyunca işkence görmedim. Ama manevi işkenceleri ve psikolojik baskıları üzerimde çok yaşadım . Geçmişe bakıyorum. Gençlik Kolları Başkanı olduğumu zaman parti Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı. Dağa çıkmayı düşünmedim. İl başkanı oldum ve partim darbe ile kapatıldı. Dağa çıkmayı düşünmedim.

İktidar ortağı olan partim Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı. Dağa çıkmayı düşünmedim. Fazilet Partisi kapatıldı dağa çıkmayı düşünmedim. Eşimin ve kızımın başörtüsünden dolayı horlandım, aşağılandım ve küçültmeye çalışıldım. Hiçbir zaman dağa çıkmayı düşünmedim.

Bizim yolumuz böyledi. Biz demokrasiye olan özgürlüklere olan inancımızı her zaman muhafaza ettik. Her zaman sabırla hareket ettik. Dağa çıkmak aklımıza gelmedi ve bunu bir yol olarak görmedik" dedi.

NE DEMİŞTİ?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben bir BDP’li kadın milletvekiline çok kızıyordum, çok beddua ediyordum. Halen milletvekili bu insan ama onunla ilgili bir hatırayı dinledim, şimdi artık kızmıyorum. Çünkü 17 yaşındaki bir genç kızken Diyarbakır Cezaevi’nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım" demişti.

 



Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-in-fircasi-uzerine-yeni-aciklama/siyaset/siyasetdetay/22.12.2012/1645379/default.htm
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.