SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’in Çehresini Değiştiren Başkan!

Doğankent’te 2020 yılında afete maruz kalan ilçenin çehresinin değişiminde büyük pay sahibi o genç ve dinamik Belediye Başkanı Rüşan Özden, dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’in Çehresini Değiştiren Başkan!

Giresun’un en başarılı belediye başkanları arasında gösterilen Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden, ilçede birçok ilke imza atarak adeta ilçenin çehresini değiştirdi.

Yıllardır kronikleşmiş yol, su ve kanalizasyon gibi altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturan ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Özden, sosyal alanlar, çevre ve temizlik başta olmak üzere ilçenin görsel silueti gibi peyzaj çalışmalarını da bir plan dahilinde devam ettiriyor.

Sosyal tesisler ve cadde sokak düzenlemeleri gibi çalışmalarını da sürdüren Başkan Özden, daha ilk dönemini yarılamadan ilçe halkının güven ve takdirini kazanmayı başardı. Yaptığı hizmetlerin yanı sıra; ekip arkadaşlar, siyaset ve bürokrasi kesmi dahil vatandaşlarla kurduğu sıcak ve samimi diyaloglarda Özden’in başarısını perçinleyip, taçlandırıyor.

Taraflı tarafsız ilçe halkının çoğunluğunun yaptığı çalışmaları olumlu karşılaması ve halktan pozitif tepkiler alması Başkan Özden’in sonraki projeleri içinde teşvik edici ve cesaret verici bir güç olarak icraatlarına yansıyor.

Taziye evinden, Belediye Sosyal Tesislerine, sahil aydınlatmasından, ilçenin giriş ve çıkışlarına yaptığı peyzaj çalışmaları da ilçe dışında yaşayan vatandaşlar tarafından hemen fark ediliyor.

Özellikle araç parkı, alt yapı çalışmaları, imar planları ve düzenlemeleri gibi teknik ve fen işleri konusundaki gözle görülür çalışmaları, ilçenin en az 50 yıllık su sorununu çözecek yeni içme suyu ishale hattı çalışmaları gibi dikkat çeken icraatları gözlerden kaçmıyor.

Giresun’da 22 Ağustos 2020 yılında yaşanan sel afetinden Dereli ilçesi ile birlikte en fazla etkilenen ilçe olan Doğankent’te afetin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmalar ile kentsel dönüşüm gibi büyük çaplı projelerin uygulanmasını iyi yöneten Başkan Özden, Doğankent’in en büyük kazanımlarından biri olan Doğalgazın da ilçeye kazandırılmasının mimarlarından.

Başkan Özden, yapılan çalışmaları zaman zaman sosyal medya hesaplarından “Doğankent Belediyesi Çalışıyor” başlık etiketiyle vatandaşlarla paylaşıyor.

“Ne demiştik ahdımız var… Her şeyin en güzeline layık olan şirin ilçemizin çehresini değiştirmeye, geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bizler, şirin ilçemizin hizmetkarıyız” paylaşımıyla hedefini ortaya koyan Özden; “Havaların ısınması ile birlikte, kışın bozulan beton yollarımızın sıcak asfalt tamirat işlerine hızla devam ediyoruz. Betonsuz yol, yolsuz kapı kalmayıncaya kadar hizmete devam inşallah. Ama yok, fakat yok, mazeret üretmek yok.  İlçemize ve milletimize hizmet etmek için zamanın, mekanın ve şartların zorluğunun bir önemi yok. Yeter ki özümüz hakka doğru olarak çok çalışmaya devam edelim” diyerek, çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini belirtti.

Doğankent ilçesinin önemli eksiklerinden biri olan sosyal tesisler konusuna da el atan Özden “Sosyal tesis anlamında ilçemizin önemli bir ihtiyacını daha giderecek olduğuna inandığımız restorant-cafe yapım işimizi tamamladık çok şükür. Çalışma arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte yaptığımız iftar programımız ile de kısmi olarak kullanıma açmış olduk. Kısa süre içerisinde diğer eksiklerini de tamamlayarak, siz kıymetli vatandaşlarımızın da kullanımına açacağız inşallah” diyerek de geçtiğimiz günlerde yeni bir hizmeti daha faaliyete geçirdiklerini duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.