SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Doğankent’e Tam Not Verdi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Cumhurbaşkanı Doğankent’e Tam Not Verdi
Giresun Ayvasıl Liman Lokantasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına Ak Partinin kuruluşundan bugüne kadar Giresun’da Ak Parti teşkilatlarında görev yapan ve partiye emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.

Bu güne kadar katıldığı toplantıların aksine Erdoğan, ilk kez bir danışma meclisinde teşkilatlara yönelik yoklama yaptı.


Önce Giresun AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından ayağa kalkmasını isteyen Erdoğan, “Merkez ilçe ayağa kalksın bakalım. Bu kadar mı var merkez ilçeden? Peki buyurun oturun. Alucra’yı göreyim. Bulancak’ı göreyim. Bulancak merkez ilçeden daha fazla. Çamoluk’u göreyim. Çamoluk; eyvah! az az çok az. Çanakçı’yı göreyim bakayım. Sesiniz iyi de sayınız çok az. Dereli’yi bi göreyim. Doğankent? Doğankent Maşallah ayağa kalktığı gibiyse..” diyerek tüm ilçeleri tek tek yoklama yaptı.


Erdoğan’ın tüm ilçelerin tek tek adına sayarak yaptığı yoklamada bir tek Doğankent ilçesinden toplantıya katılanlar ayağa kalktığında memnuniyet ifadesi göstermesi, toplantıya katılanlar ve konuşmaya dinleyenler tarafından “Giresun’da Ak Parti teşkilatları içerisinde tam notu sadece Doğankent aldı” yorumlarına neden oldu.


İlçede yaptığı başarılı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden’in Ak Parti’de tartışmasız tek söz sahibi olan Genel Başkan Erdoğan’dan tam not alması, ne kadar başarılı bir teşkilatçı olduğunu gösterdi.


Ak Parti’nin siyasi kulislerinde de konuşulan en önemli konulardan birinin önümüzdeki kongre süreçlerinde ilde yeri sağlam olan teşkilat başkanlarının başında Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’in geldiği yönünde olduğu dile getirilmektedir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.