SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Lideri Doğankent'i Ziyaret Edecek

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
BBP Lideri Doğankent'i Ziyaret Edecek
Ak Parti den İhraç edildikten sonra BBP’ye geçen Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’nın Doğankent’te tartışma yaratan uygulamaları ile bu uygulamaların doğru olduğunu düşünen bazı savunucuları tarafından bilgi kirliliği yapıldığı iddia edildi. 
 
Kabadayı’nın Ak Parti’den ihraç edilmesine rağmen hakkında açılan soruşturma ve davaların sürüncemede kalması,  Doğankent’te Ak Parti ile resmi veya gayri resmi bağı bulunan birçok insanın Nazmiye Kabadayı ile birlikte hareket etmesi “hala birilerinin koruması altında mı hareket ediyor?” sorusunu akıllara getiriyor.
 
ARITMA TESİSLERİ İLE İLGİLİ DESTİCİ NE DİYECEK ?
 
Yerel basında yer alan haberlerde; CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’nun Doğankent’e gelerek Biyolojik Arıtma Tesisinin yapıldığı mahalde bazı incelemeler yaparak konuyu TBMM taşıdığı, Doğankent Belediyesi tarafından yapılan bu işlemin mevzuata uygun ve çevreye etkisinin olmayacağının açıklanmasına rağmen, Doğankent’e geleceği açıklanan BBP Genel Başkanı Destici’ye vatandaşların bu konuyu şikayet edip etmeyeceği, Böyle bir konunun gündeme gelmesi halinde Destici'nin konu hakkında açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.


 
DESTİCİ’NİN DOĞANKENT VE GİRESUN PROGRAMI
 
BBP Giresun İl Başkanı Toslu yapmış olduğu açıklamada 12 Mayıs Pazar günü Saat 10.00’da BBP liderinin Giresun’da olacağını duyurdu.
 
Merkez Karar Yönetim Kurulu ( MKYK ) ile Giresun’a gelecek olan Destici’nin Bölge toplantısı için Giresun’da bulanacağı ve yerel seçimler üzerine konuşulacağı bildirildi. Saat 10.00’ da Tirebolu Beyaz Bahçede toplanacak olan BBP Teşkilatının, buradaki toplantının ardından Doğankent’e geçiş yapacağını ve BBP lideri Destici’nin Doğankent’te bir konuşma yapacağı açıklandı.
 
Öte Yandan Destici’nin Giresun Programını belirten İl Başkanı Toslu; 13 Mayıs 2013 pazartesi günüde BBP liderinin Giresun’da etkinliklerini devam edeceğini bildirdi. BBP Liderinin 13 Mayıs 2013 Pazartesi günkü programı ise Sabah saat 10:00’ da Ticaret odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu  11:30’da Giresun Valisi Dursun Ali Şahin 12:30’da Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı ziyaret edeceği 14:00’da ise Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesinde bir konferans vereceği gelen bilgiler arasında.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.