SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partide Özden Güven Tazeledi

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2014 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2014 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
AK Partide Özden Güven Tazeledi
Doğankent Merkez Mahalle Öztürk Düğün salonunda Divan Başkanlığını AK Parti Giresun İl Yönetim Kurulu Üyesi Nail İpek’in yaptığı 5. Olağan İlçe Kongresinde, divan üyeliklerine Ali Patan ve Ali Bayram seçildi. Katılımın yoğun olduğu gözlenen Doğankent İlçe Kongresinde birlik ve beraberlik mesajları verilerek, yeni seçilecek kadroların 2015 Genel Seçimlerinde üstleneceği role vurgu yapıldı.
 
Kongreye Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil, Espiye İl Genel Meclis Üyesi Şenay Doma, AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Kaplan ve Nail İpek, Giresun AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu, AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Enver Yiğit, AK Parti Çanakçı İlçe Başkanı Ali Kadakal  ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
 
Kongrede AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ve AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, kongre üyelerine hitaben birer konuşma yaptı.
 
AYDIN “MUHALEFET BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYA DEVAM ETSİN”
 
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın “Muhalefet, Yıllardan beri proje üretecekleri yerine çamur at izi kalsın politikasını izlemeye devam ediyor. Son günlerde de Atatürk Orman çiftliğinde yapılan ve her türlü yasal zemine oturtulmuş Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili eleştirilerde bulunmaktadır. Sanki Cumhurbaşkanlığı sarayı AK Partililerin ya da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özel mülkiyetiymiş gibi algı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Bu algının ne kadar yanlış olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı Türkiye Cumhuriyetinin prestij binasıdır. Türk milleti kimi Cumhurbaşkanı yaparsa o kişi orada hizmet edecektir. Dünyada bir çok ülkelere baktığımızda her ülkenin bu ve buna benzer prestij binalarının olduğu görülecektir. Bu millet geçmişteki Hükümetlerin batık bankalara 70 milyar Doların üzerinde para ödendiğini hiçbir zaman unutmadı unutmayacak da. AK Partinin yapmış olduğu diğer hizmetlerde olduğu gibi, bu yapılan hizmet Milletimizin geleceği için yapılan hizmettir. AK Parti 12 yılı aşkın Milletinden aldığı destekle, milletine hizmet etmeyi en büyük görev olarak gören kadroları oluşturmanın gayretindedir. Bu zamana kadar böyle olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Muhalefet boş işlerle uğraşmaya devam etsin. Yolları açık olsun” dedi.
 
ÖZDEN “OY ORANIMIZI YÜKSELTİP %78 GİBİ TARİHİ BİR SONUÇ ELDE ETTİK”
 
AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden de yaptığı konuşmada “Yapacağımız kongrenin başta ilçemiz Doğankent olmak üzere, ilimize ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileği ile hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri saygı ile selamlıyorum. 

Hepinizin bildiği üzere 12’ ci iktidar yılımızı tamamladık. Bu süre içeresinde sağlıktan eğitime, ulaşımdan tarıma, ekonomiden güvenliğimize kadar her alanda birçok köklü hizmetlere ve yeniliklere imza attık. Düne kadar koalisyonlarla yönetilip borç alan bir ülke konumunda iken, bugün Ak Parti iktidarlarıyla bu borçlar ödenmiş ve borç veren bir ülke konumuna gelmiş bulunmaktayız. 
 
Ak Partinin dik duruşu ve istikrarlı ekonomi politikalarıyla ülkemizin vizyonu değişmiştir. Dünyada 2’ci sınıf bir ülke konumunda iken, Ak Parti iktidarları sayesinde sözü dinlenen hatırı sayılan bölgesinde lider olan ülke konumuna geldik. Ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri konumuna getiren, kurucu başkanımız, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na, birçok bedeller ödeyerek bugünlere gelen Ak Parti kadrolarına, sizlerin huzurunda şükranlarımı sunmayı bir borç biliyorum.
Bu kadrolar çok şükür ki geride kalan 13 yılda,3 Başbakan 2 Cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Bu güne kadar yapmış olduğu bütün kongreleri, bir şölen havasında birlik ve beraberliğimizin göstergesi olacak şekilde yapan partimiz,5’ci olağan kongre sürecine gelmiştir. Rabbimizin izni ile bu kongre sürecimizi de çok verimli bir şekilde tamamlayacağız. 
 
Hepimizin bildiği üzere 10 Ağustos 2014 te yapılan tarihi seçimle, Kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12’ci Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bu seçim Türk Demokrasi tarihinde bir ilk olup, Cumhur kendi başkanını direk olarak seçmiştir. 
Hemen ardından bu kadrolar için gurur kaynağı olan,1’ci olağan üstü kongremizi gerçekleştirdik. Olağan üstü kongreler diğer partilerde, hep bir kavganın huzursuzluğun sonucu olarak yapılırken, partimiz için bir gurur kaynağı olarak yapılmıştır. Bu kongrede sergilenmiş olan titiz çalışma ve profesyonellik, bu güne kadar partimizin başarısının nereden kaynaklandığını ispatlar cinstendi. 
 
Kongreleremizle şekillenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımız, yeni Türkiye’nin oluşumuna katkı sağlayacaktır. 13 yıldır 9 şeçimdir Ak parti, Türk halkından aldığı güçle, Türkiye’nin değişimini ve dönüşümünü sağlıyor. 
 
Halkımız kadar, bu sürecin yaşanmasında Doğankent te ki partililerimizin de emeği büyüktür. Bu kongre süreci ile yenilenen ve güçlenen teşkilatımızla, 2015-2019 seçimlerine gideceğiz, yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlayacağız. Halkımızın bize yüklediği sorumluluğu ve verdiği yetkinin gereğini yerine getirmek için, hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.
Ak Parti Doğankent ilçe Teşkilatı olarak bizlerde, göreve gelmemizden kısa bir süre geçmesine rağmen, partimizin vizyonu doğrultusunda çok verimli çalışmalar gerçekleştirdik.
 
Görev aldıktan sonra hemen yönetim kurulunuzu oluşturduk, yoğun bir çalışma içerisine girdik, görev dağılımını yapıp bütün köy ve mahalle yönetimlerimizi yeniledik. Yeni sandık kurulları oluşturduk, teşkilatımız içerisinde görev alan bütün arkadaşlarımıza, nasıl çalışması gerektikleri konusunda bilgiler aktardık. Oluşturmuş olduğumuz bu kadrolarla,10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine girdik. Bu seçimde teşkilatımızın yapmış olduğu titiz çalışmalar sayesinde, oy oranımızı yükseltip %78 gibi tarihi bir sonuç elde ettik. Bu vesile ile partimize olan teveccühlerinden dolayı, Doğankent te ki halkımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 
 
Seçim çalışmalarında beni ve teşkilatımı yalnız bırakmayan, dava arkadaşlarıma bizden önce görev alan başkan ve yöneticilerimize, kurucu üyelerimize, sağlamış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca göreve geldikten sonra ilçemizin çeşitli sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaptık. Görev süremiz boyunca Ak Parti Doğankent teşkilatı olarak, partimizin üst kurulları ile uyumlu bir şekilde çalışmaya özen gösterdik. Partimize gönül veren kardeşlerimiz arasındaki bu bağ bozulmadığı sürece, Ak Parti iktidarlarının daha uzun yıllar bu aziz millete hizmet edeceğine inancım tamdır.
 
Şimdi Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde,2023- 2053- 2071 vizyonuyla, yeni Türkiye’ yi inşa etmeye devam edeceğiz. Ak Parti olarak hedeflerimizin başında, 2015 genel seçimlerinde yeterli çoğunluğu sağlayıp, yüce milletimizin kabul edebileceği sivil bir anayasayı ülkemize hediye etmektir. Yeterki millete hizmet aşkımız tükenmesin, yeter ki aramızdaki gönül bağları zarar görmesin. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kongremizin hayırlara vesile olması diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Dedi. 
 
392 DELEGEDEN 253 Ü OY KULLANDI
 
Mevcut Başkan Rüşan Özden’in tek Listede aday olduğu Doğankent 5.Olağan İlçe Kongresinde Gündem Maddelerinin görüşülmesinin ardından seçim maddesine geçildi. Yapılan seçimler sonucu 392 delegeden 253 ü oy kullandı. Oyların tamamını alan Rüşan Özden yeniden AK Parti Doğankent İlçe Teşkilatı Başkan seçildi.
 
Yeni Yönetim Kurulu 
 
Başkan: Rüşan Özden.
 
Üyeler: Abdullah Keskin, Önder Ünlü, Halil İbrahim Patan, Turan Karahan, Hüseyin Alim, Hatice Özden, Sinan Kaya, Necati Yamak, İbrahim Günay, İkbal Sarı, Mahmut Şahin, Beytullah Dede, Ali Öztürk, Özlem Balcı, Enver Temiz, Nihat Patan, Ahmet Sağlam, Halil Özden, Ali Bayram, İbrahim Şağban, Tayyar Bayram, Ömer Alim, Bünyamin Bayram, Tuncay Sarı, Emin Yazıcı, Mehmet Bayram, İrfan Keskin, Selim Patan ve Servet Kudi

Kaynak : AK Giresun İl Başkanlığı (Facebook Sayfası)
 













 





 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.