SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’nin Adayı Tekin mi?

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2013 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2013 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ak Parti’nin Adayı Tekin mi?
Günlerdir resmi olmayan ilçe ve belde belediye başkan adayları isimleri sürekli gündemdeki yerini korurken, Alucra Haber adlı internet sitesinde Doğankent ilçesinde Ak Parti’nin belediye başkan adayının Haşim Birol Tekin olacağı ileri sürüldü.
 
Bilindiği üzere, Doğankent ilçesi için yapılan temayül yoklamaları ve anketler sonucunda isimleri ön plana çıkan Haşim Birol Tekin ve Nurettin Günay için ilçe merkezinde yeni bir anket çalışması daha yapılmıştı.
 
Bu anket sonuçları üzerinde çeşitli tartışmalar devam ederken Doğankent ilçesinde Ak Parti’nin belediye başkan adayının Nurettin Günay olacağı ihtimalleri yüksek tutulurken, kulaktan kulağa dolaşan söylentilerde Günay’ı aday adayı olarak son dakikada ortaya çıkartanın Ak Parti eski Milletvekili Hacı Hasan Sönmez olduğu ima ediliyor.
 
Bu söylentilere karşılık partililer arasında yapılan temayül yoklamasında ve seçim çevresinde yapılan anketlerde yüksek oranda oy aldığı ifade edilen Haşim Birol Tekin’in seçimi zorlanmadan kazanabilecek aday olduğuna kanaat getiren Ak Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin tercihini Tekin’den yana kullanacağı ve il teşkilatında da beklentinin bu yönde olduğu dile getiriliyor.
 
İlçede genel hava ise tüm aday adaylarının, kim aday gösterilirse gösterilsin, bunu kişisel bir sorun yapmayarak ilçenin ve partinin çıkarlarına hizmet edecek şekilde mevcut adayı destekleyeceği yönünde. Aksi bir durumda, burada mevzunun Doğankent’e hizmet değil kendi menfaatlerine hizmet olarak algılanacağı konuşulmaktadır.
 
Haberimize kaynak olan Alucra Haber’in Ak Parti kulislerinden sızdığı iddiasında bulunduğu haberine göre ilçe adayları şunlar:
 
Alucra’da Durmuş Canikli
Bulancak’da Av.Kadir Aydın
Çamoluk’ta Savaş Akarçeşme
Çanakçı’da Ali Bilge
Dereli’de Zeki Şenlikoğlu
Doğankent’de Birol Tekin
Espiye’de Mustafa Karadere
Eynesil’de Coşkun Somuncuoğlu
Görele’de Av.Tolga Erener
Güce’de Aytekin Geçgel
Keşap’ta Mehmet Emür veya Elif Kaya
Piraziz’de Hayri Özdemir
Şebinkarahisar’da Şahin Yılancı
Tirebolu’da Ömer Hıdır
Yağlıdere’de Abdurrahman Kırhasanoğlu
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.