SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RSS

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. https://www.dogankentgazetesi.com Bağımsız İnternet Haberciliği hourly 2 1160 GÜNCEL https://www.dogankentgazetesi.com/guncel/dogankent-gazetesi-ios-ve-android-uygulamasi-ile-ceplerinizde-1160 Haber sitemiz yayına girdikten sonra, cep telefonu kullanan takipçilerimizin sitemize daha kolay ulaşabilmelerini temin amacıyla mobil uygulamamız da yayına başladı.

Doğankent Gazetesi (www.dogankentgazetesi.com) yeniden yayın hayatına başlarken birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Haber sitemiz yayına girdikten sonra, cep telefonu kullanan takipçilerimizin sitemize daha kolay ulaşabilmelerini temin amacıyla mobil uygulamamız da yayına başladı.

Android ve İOS destekleyen telefonlar için mobil uygulamamızı cep telefonlarınıza indirerek gelişmelerden herkesten önce haberdar olabilirsiniz.

Android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için telefonunuzdan Play Store'den İOS uygulamamızı ise Apple Store'den girip bitişik olarak "DoğankentGazetesi" olarak aratıp yükleme yapmalısınız.

Yine bu sitemizi en alt bölümünde "Google Play" veya "App Store" resmine tıklayarak veya aşağıdaki linkten tıklayıp doğrudan uygulama sayfasına gidebilirsiniz.

 Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haberyazilimi.dogankentgazetesi

 İOS : https://apps.apple.com/tr/app/do%C4%9Fan-kent-gazetesi/id1623584589 

Yeni yayın dönemimizde; Uluslararası gelişmelere ilişkin haberlere, köşe yazıları ve makalelere, raporlara, siyasi analizlere ve akademik çalışmalara da ağırlık veren bir haber anlayışı içerisinde İOS ve Android uygulamalarıyla da okurlarımızın cep telefonları ile avucunun içeresinde olacağız.

Yine sosyal medya üzerinden;

Facebook: https://www.facebook.com/dogankentgazete 

Twitter : https://twitter.com/dogankentgazete 

İnstagram : https://www.instagram.com/dogankentgazete

YouTube :

https://www.dogankentgazetesi.com/assets/images/webtvicon.svg üzerinden de siz değerli takipçilerimizle birlikte olacağız.

Sizlerin de bu süreçte bizlerin daha fazla kitlelere ulaşabilmemiz için gerek haberlerimizin paylaşımları ile gerek sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve paylaşımlarımıza beğeni yaparak bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinize inancımız tamdır.

Bizi izlemeye devam edin!...

11 YILLIK SERÜVENİMİZ!

Doğankent Gazetesi yayın hayatına 11 yıl önce 2011 yılında başlamış olup kesintisiz olarak 9 yıl yayın hayatına devam ettikten sonra 2020 yılının sonlarına doğru yayınına geçici süreli olarak ara verdi.

2021 yılını bay geçen Doğankent Gazetesi haber sitemiz, Doğankent ilçesinin dışa açılan penceresi olarak; yeni vizyonu, misyonu ve ara yüzüyle birlikte, günümüz teknolojisinin imkanlarından da yararlanmak suretiyle Nisan ayında kaldığı yerden yayın hayatına başladı.

Yayın hayatına farklı bir ara yüz ve yeni logosu ile başlayan sitemiz, büyük çoğunluğu mobil internet kullanıcısı olan takipçilerimizi gelişmelerden daha hızlı haberdar etmek için Mobil Uygulamasını da yayına aldı.

Doğankent Gazetesi olarak; 2011 yılından bu yana, siz değerli takipçilerimize, Doğankent ve çevresinde olan olayları en doğru ve en kısa sürede vermeyi kendimize vizyon olarak belirlemiştik.

Aynı vizyon ve Doğankent’in yüksek menfaatlerinden yana olan misyonumuzla, gelişen teknolojilere ayak uydurabilmek için anlık bildirim özelliği olan Mobil Uygulamamızı geliştirdik. Uygulama içerisinde bildirim özelliği bulunduğundan, önemli gelişmelerden anında haberdar olabileceksiniz.

]]> Fri, 13 May 2022 09:00:00 GMT 1119 GÜNCEL https://www.dogankentgazetesi.com/guncel/vali-unlu-bayramin-birinci-gunu-valilikte-bayramlasacak-1119 Vali Enver Ünlü, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramın birinci günü saat 11:00’de Giresun Valiliği’nde bayramlaşacak.

Vali Enver Ünlü, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramın birinci günü saat 11:00’de Giresun Valiliği’nde bayramlaşacak.

Giresun’da “Bayramlaşma Töreni” Valilik Makam katından 02 Mayıs 2022 Pazartesi saat 11:00’de Kamu görevlileri ve vatandaşlar ile başlayacak.

Vali Enver Ünlü, kamu görevlileri ve vatandaşlarımızla Ramazan Bayramı’nın 1.Günü Giresun Valiliği’nde bayramlaşacak.

Ramazan Bayramı dolayısıyla, bayramın birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’de Giresun Valiliği Makam Katında, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma töreni düzenlenecek.

Valilikte gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından, Vali Ünlü sırasıyla; Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesini, Batlama Jandarma Uygulama Noktasını, Şehit J. Üsteğmen Adnan Bahat'ın ailesini, Sahil Güvenlik 73 Komutanlığını ve Emniyet Bölge Trafik Uygulama Noktasını ziyaret ederek şehit ailesinin ve görevi başındaki personellerin bayramını kutlayacak.

]]> Fri, 29 Apr 2022 13:55:00 GMT 1083 SPOR https://www.dogankentgazetesi.com/spor/dogankentspor-u-banban-da-agirladi-1083 Gazetemizin imtiyaz sahibi Doğankentli Genç İş İnsanı Osman Âlim, Giresun 1.Amatör Kümede mücadele eden Doğankentspor U19 Futbol takımını, bu haftaki deplasman maçı sonrasında kendi işletmesinde ağırladı.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Doğankentli Genç İş İnsanı Osman Âlim, Giresun 1.Amatör Kümede mücadele eden Doğankentspor U19 Futbol takımını, bu haftaki deplasman maçı sonrasında kendi işletmesinde ağırladı.

Alim, Giresun 1.Amatör Kümede ilçemizi başarıyla temsil eden Doğankentspor kulübünü A takım futbolcularından sonra, 2 Mart Cumartesi günü oynanan ve 2-2 berabere biten Yeniyolspor karşılaşmasından sonra ilçemizi başarıyla temsil eden geleceğin yıldızları genç futbolculara işletmeciliğini kendisinin yaptığı, sitemize de sponsor olan Banban Kafe&Börek adlı işyerinde yemek ikramında bulundu.

Giresun Merkez Atatürk Meydanı (Hacı Miktat Cami arkası) İşkur’un karşısındaki iş yerinde, teknik heyet ve genç futbolcularla, sezonun son maçının ardından yemekte bir araya gelen Âlim’in bu jesti karşısında memnuniyetini dile getiren teknik heyet ve futbolcular, ikramlarından dolayı Alim’e teşekkür etti.

Doğankent ilçesini Giresun’da başarıyla temsil eden U19 Genç takımıza ve takımın üzerinde büyük emeği bulunan başarılı teknik hoca Mehmet Alim’e gelecek sezonda başarılar diliyoruz.









]]> Tue, 26 Apr 2022 21:05:00 GMT 946 GÖRELE https://www.dogankentgazetesi.com/ilceler/gorele-devlet-hastanesine-kemik-olcum-cihazi-946 Yetkili firma tarafından kurulumu gerçekleştirilen cihaz ile ilgili personellere eğitimler verilerek 28 Haziran 2016 tarihinde halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Yetkili firma tarafından kurulumu gerçekleştirilen cihaz ile ilgili personellere eğitimler verilerek 28 Haziran 2016 tarihinde halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Kemik Tarama Cihazının kurulmasıyla birlikte bölgemizde büyük bir sorunun çözümüne tanı konulabileceğine de vurgu yapan Başhekim Uzm. Dr. Azime Bulut “bilindiği gibi bölgemizde yaşlı nüfusu çok fazla, buna bağlı olarak bölgemizde kemik erimesi kireçleme romatizmal hastalıklar fazla görülmektedir. Kemik tarama cihazı romatizma ve kemik erime hastalıklarının tanısında ve çeşitli konularda ilgili hekimlerimize yardımcı olacaktır” dedi.



 

]]> Sat, 02 Jul 2016 08:02:00 GMT 711 TİREBOLU https://www.dogankentgazetesi.com/ilceler/tirebolu-lu-hacilarda-mers-virusu-suphesi-711 Giresun İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; hacdan yeni dönen 3 kişinin Mers virüsü şüphesiyle tedavi gördükleri hastanelerde gözlem altına alındığını söyledi.

Giresun İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; hacdan yeni dönen 3 kişinin Mers virüsü şüphesiyle tedavi gördükleri hastanelerde gözlem altına alındığını söyledi.

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde iki, özel bir hastanede de bir hastanın Mers virüsü şüphesiyle gözetim altında olduğunu belirten Bal, her iki hastanenin enfeksiyon bölümlerinin tedbir amaçlı karantinaya alındığını söyledi.

Müdür Bal tarafından yapılan açıklamaya göre hastalardan; M.A. (73) ve S.S. (36) Tirebolu ilçesinde, T.A. (57) ise Bulancak ilçesinde ikamet ediyor. Bal, hastaların yaşadıkları ilçe devlet hastanelerine yüksek ateş, öksürük ve halsizlik şikâyetleriyle başvurduklarını belirtti.

Mers virüsü şüphesiyle gözlem altına alınan hastaların hacdan yeni döndüklerine dikkat çeken Bal "Söz konusu hastalarımız MERS virüsü şüphesiyle Giresun'da bulunan hastanelerde tedavi altına alındı. Hastalarımızın gerekli tetkikleri yapılarak alınan örnekleri, Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderildi. Ancak henüz tetkik sonuçları elimize ulaşmadı. Yapılan tetkiklerin sonuçlarına göre hastalarımıza kesin bir tanı konulacak ve gerekli tedavilere başlayacağız" dedi.

]]> Fri, 24 Oct 2014 10:16:00 GMT

Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.