SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rahman Karahan Güven Tazeledi

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2016 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2016 01:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Rahman Karahan Güven Tazeledi
1997 yılında kurulan Çatak Köyü Derneği’nin 3 yıldır başkanlık görevini yürüten Rahman Karahan üyelerin % 85 oranında katıldığı genel kurulda yeniden dernek başkanlığına seçildi. Karahan, Kasım 2015’de yapılan Giresun Federasyonu olağan genel kurulunda Doğankent’i temsil etmek üzere Ali Alim ile birlikte yönetim kuruluna seçilmişti.

10 Ocak 2016 Pazar günü sabah saat 09,30’da düzenlenen sabah kahvaltısı ile başlayan kongre Hafız Enes Aslan’ın Çatak Köyünün tüm geçmişleri ve tüm şehitler için okutulan Yasin-i Şerif ile devam etti.

Karahan yaptığı açıklamada “Bu günkü sohbetten muhabbet ve katılımdan çok yüksek bir haz aldım ve heyacan duydum. Allah insanımızdan razı olsun. Bana ve ekibime güveni sonsuz olan bu güzel insanlara ne kadar teşekkür etsem az. Onlara laik hizmetler yapmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Karahan ayrıca 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezi’nde yapacakları derneğin 19. Yılı için düzenlenen geceye tüm köylüleri ve hemşehrilerini davet etti.

Tek liste ile gidilen seçimde Rahman Karahanın yönetim kurulu Nuri Piltan, Yunus Kahveci, Abdurahman Köklü, Ali Turkaya, Cemil Bayram , Zafer Ural , Erdoğan Karahan, Atakan Bektaş’da oluştu. 

Çatak Köyü Derneği’nin olağan genel kurula Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Alim’de katıldı. 

Çatak Köyü 2014 ADNSK sonuçlarına göre Doğankent ilçesinin en büyük köyü olmakla birlikte Bulancak Pazarsuyu (1310), Yağlıdere Sınırköy (1237), Keşap Karabulduk (1116), Piraziz Bozat (1077) tan sonra Giresun’un 5. Büyük köyüdür.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.