SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden “Kaldığımız Yerden Devam” Dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden “Kaldığımız Yerden Devam” Dedi

Başkan Özden, Doğankent ilçesinin özellikle köy yollarındaki kangren olmuş sorunların çözümü için altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini, İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil’in katkıları ve sıkı takibi ile Doğankent ilçesine bağlı köylerde yapılan kapsamlı bir çalışma ve yerinde yapılan inceleme tespitler sonucunda öncelikli köy ve yolların belirlenmesinin ardından hazırlanan projeler kapsamında çalışmalara kaldıkları yerden hızla devam ettiklerini açıkladı.


Doğankent ilçesinde asfalt ve beton yol çalışmalarının yan sıra, menfez. İstinat duvarı ve köprü onarımı gibi alt yapı çalışmalarına da devam ettiklerini söyleyerek, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde bazı kesimlerce maksatlı olarak bu yatırımların seçim yatırımı olduğu dedi-koduları çıkartılarak, “seçimlerden sonra hizmet getirilmeyeceği ileri sürülerek seçmenleri etkilemeye çalışanlar, seçimlerden sonra da kaldığı yerden devam eden hizmetlerimizi görünce bakalım bu defa ne yalan uydurarak, yapılan hizmetleri sabote etmeye çalışacaklar.” dedi.



Özden, “Aslında doğru söylüyorlar biz her zaman yaptığımız hizmetleri seçim yatırımı olarak yapıyoruz ancak bu eleştirileri yapanların fark edemedikleri nokta bu yatırımlar ve hizmetleri seçimlerin hemen akabinde başlatıp, bir dahaki seçim zamanına kadar kesintisiz sürdürerek yapıyoruz. Eskiden olduğu gibi seçim zamanından seçim zamanına değil her zaman vatandaşlarımızı hatırlayarak, onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bunun karşılığını da vatandaşlarımız her seçimde bir güven göstergesi olarak bizlere teveccüh olarak yansıtmaktadırlar. Bizlerin siyasiler olarak hedefleri nelerdir, en iyi ve en kaliteli hizmeti vatandaşların ayağına götürmektir. Biz bunu yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizi eleştirenlerin hiçbir somut projesi yokken, bizlerin projelerine de sudan sebeplerle engel olmanın çabası içerisine girmektedirler. Biz her zaman dedikodulara bakmadan hizmet aşkımızı sürdüreceğiz. Şükürler olsun kaldığımız yerden devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi betonlama çalışmalarımıza Söğütağzı Köyümüzden başladık. Durmuyoruz hizmete devam ediyoruz, her zaman her koşulda her şeye hazırız” diyerek çalışmaların diğer köylerde de kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.