SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Tekin Basın Müdür Oldu

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ömer Tekin Basın Müdür Oldu
Tekin, 1991-2008 yılları arasında Doğankent İlçe Nüfus Müdürlüğünde uzun yıllar vekaleten müdürlük yaparken, fasılalarla; Doğankent Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdür Vekilliği, İlçe Özel İdare Müdür Vekilliği, kısa süreli Tapu Sicil Müdür Vekilliği görevlerinin yanı sıra yine Güce ilçesinde de kısa süreli İlçe Nüfus Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.

Merkezi Nüfus İdaresi (MERNİS) projesi kapsamında yapılan çalışmalar ve tüm Türkiye de olduğu gibi Doğankent ilçemizde de bütün vatandaşlarımıza T.C. Kimlik Numarası verilmesi çalışmalarında İlçe Nüfus Müdür Vekilliği yaptığı sırada en az hata ile verilerin dijital ortama aktaran sayılı müdürlük arasında Doğankent İlçe Nüfus Müdürlüğünü de sokma başarısı göstermişti.

Daha sonraki yıllarda Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) çalışmaları sırasında da özellikle köy ve ilçe merkezinde kapı numaralarının verilmesinde ve mahallelerin tanımlanmasında koordinatörlük görevi de yürüten Tekin, ilçede birçok sivil toplum kuruluşunun (Tarımsa Kalkınma Koop., Doğankent Spor Kulübü, Doğankentliler Derneği vb.) kurulmasında da öncülük etmiştir.

İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Tekin, Doğankent’in dünyaya açılan kapısı olan Doğankent Kaymakamlığı İnternet Sitesi’nin kuran ve güncel halde tutulmasını sağlayan kişidir. Daha sonra Doğankent Haber ve Doğankent Gazetesi başta olmak üzere birçok internet sitesini kurarak sıladan gurbete, gurbetten sılaya bilgi akışını sağlayan kişi olarak da hafızalarda yerini almıştır.

Tekin, 2008 yılında girdiği İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değiştirme Sınavını başarı ile geçerek Giresun Valiliği emrine Şef olarak atanmış. Kısa süreli bir Doğankent Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdür Vekilliği görevinden sonra Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü emrine şef olarak görevlendirilmiştir. 2008 yılından beri aynı görevde bulunan Ömer Tekin, 12 Mayıs tarihinde Giresun Valisi Hasan Karahan tarafından İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirilmiştir.

Haber sitemizin de kurucusu olan Ömer Tekin’e yeni görevinde başarılar diler ilçemize ve Giresun’umuza hayırlı olsun diyoruz.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.