SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Köroğlu, Sorunlarla Başladı

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2013 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2013 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Köroğlu, Sorunlarla Başladı
İçişleri Bakanlığı’nın 2013/463 Sayılı müşterek kararnamesi ile Doğankent Kaymakamı olarak ataması yapıldıktan sonra 26 Ağustos Pazartesi günü göreve başlayan Köroğlu, ilçede çözüm bekleyen ve bugüne kadar somut bir ilerleme sağlanamamış sorunları önünde buldu.
 
Kaymakam Köroğlu, ilk olarak 3-4 aydır gündemden düşmeyen Doğankent Belediyesinin sorumluluk alanındaki ve belediye tarafından yaptırılan Biyolojik Arıtma Tesisinin yeri konusundaki şikayeti önünde bulurken ardından İl Özel İdaresinin kontrol ve tasarrufundaki taşocağı sorunu ile karşılaştı.
 
Şimdi de Kaymakamlık önünde, yine Doğankent Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan Yeşiltepe Mahalle Muhtarının belediyeden yeterli hizmet alamadığı gerekçesi ile başlattığı çadır kurma ve açlık grevi eylemi ile karşı karşıya kalmış durumda.
 
Kaymakam Köroğlu, özellikle taşocağı konusunda sergilediği tavır ve süreci yönetmedeki kararlılığı ile daha ilk günlerden önümüzdeki günlerde ilçeyi ve ilçe halkını tanıdıkça sorunları da kararlı bir şekilde birer birer mevzuatlar çerçevesinde çözeceğinin sinyallerini verdi.
 
Köroğlu, sorunların tüm taraflarına karşı sergilediği tarafsız, kararlı ve mesafeli tutumu ile de problemlerin çözümünde mevzuatların öngördüğü ve toplumun çoğunluğunun yararına olan bir tavır takınacağı izlenimi uyandırdı.
 
Karşılaştığı problemleri yumuşak bir şekilde çözüme doğru götüren Kaymakam Köroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramında uyguladığı otoriter ve duyarlı tutumu ile de mevzuatların ve kuralların uygulanmasında azami özen göstereceğini çalışma arkadaşları ve vatandaşlara hissettirdi.
 
Göreve başladığı ilk günlerde ilçenin en önemli sorunları olarak gösterilen bu problemlerde başarılı bir yönetim sergileyen Kaymakam Köroğlu’nun ilerleyen günlerde ilçeye olumlu katkılar sağlayacak, kalıcı hizmetlerin gelmesinde etkin rol üstlenmesi bekleniyor.     
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.