SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Temsilcimiz GMP Yönetim Kuruluna Girdi

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2015 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İstanbul Temsilcimiz GMP Yönetim Kuruluna Girdi

Giresun Medya Platformunun, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Derneğini genel merkezinde yaptığı genel kurulda yeni başkan ve yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

GİRESUN MEDYA PLATFORMU’NUN YENİ BAŞKANI SADİ TOYGAR OLDU

Giresun Dernekler Birliği kurucu Başkanı Halil Kütük’ün divan başkanı olduğu genel kurulda, tek liste halinde seçime giren Sadi Toygar, oy birliği ile başkan oldu.

Platform Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu tarafından hazırlanan ve seslendirmesi Kaçkar Televizyonu tarafından slayt gösteri sonrası konuşma yapan Medya Platformu Başkanı A.Şükrü Kara, duygusal bir konuşma yaparak, geçmişten bugüne yapılan faaliyetleri ve Medya Platformunun devamlı dile getirdiği ve vesile olduğu Giresun geneline yapılan hizmetleri anlattı. Başkan A.Şükrü Kara, Medya Platformunun baskı unsuru olarak, Giresun geneline yapılan hizmetlerde pay sahibi olduğunu, hiçbir siyasi oluşumun tarafı olmadıklarını, herkesin aday olma hakkı olduğunu dile getirerek, beraber görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşları ile üyelerinden helallik isteyerek emeklerinden dolayı teşekkür etti.

YENİ BİR SİNERJİ

Yapılan konuşmalardan sonra söz alan Sadi Toygar, daha evvelki toplantılarda dile getirdiği yeni bir heyecan ve değişim için Başkan adayı olduğunu, yeni projeler ile birlikte Giresun medyasına sinerji getireceğini, etkin ve verimli bir yapı oluşturacaklarını, İstanbul ve Giresun genelinde bütün medya kuruluşları ile kucaklayıcı bir yol izleyeceklerini, farkındalık yaratacak sosyal projeleri olduğunu, amacına uygun faaliyet yapan sivil toplum kuruluşlarını her zaman destekleyeceklerini, Kurucu Başkan A.Şükrü Kara’ya hizmetleri için teşekkür ederek, adaylığını tekrar dile getirdi.

Platform üyeleri tarafından yapılan konuşmalardan sonra Divan Kurulu Başkanı Halil Kütük, toparlayıcı ve birleştirici bir konuşma yaparak, tek aday olan Sadi Toygar’ın oy birliği ile Giresun Medya Platformunun yeni başkanı olduğunu söyleyerek camiaya hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.
 

Yapılan oylama sonucunda başkanlığa getirilen Sadi Toygar teşekkür konuşması yaptı. Oluşan yeni yönetim ile birlikte görev bölümü yapılacağını ve yeni projeleri en kısa zamanda kamuoyuna yönetim kurulu ile birlikte açıklayacaklarını söyleyerek, desteklerinden dolayı platform üyelerine ve ev sahipliğinden dolayı İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Başkanı Mustafa Şeker ile yönetim kurulu üyesi Halil Derya Tekler’e teşekkür etti.

Yapılan devir teslim töreni sonrası Medya Platformu yönetim kurulu ve üyeleri Başkan Sadi Toygar’a tebriklerini iletti.


Medya Platformu Başkanı A.Şükrü Kara, Güce Haber İmtiyaz Sahibi Hayri Bahadır’a yaptığı haberler ve hizmetlerden dolayı hazırlanan plaketi vekaleten oğlu Halil İbrahim Bahadır’a verdi.

Dilek ve temenniler bölümünde Giresun Medya Platformu yönetim kurulunda bulunan, Habertürk Televizyonundan Hasan Kübüç, TRT’den Ethem Bakar, Kaçkar Televizyonundan Metin Ruşen ve Kanal 28 TV’den Sami Aydın, Mavi Karadeniz televizyonu ve yazılı gazeteler ile internet gazeteciliği ile birlikte Giresun gündemi oluşturarak yapılan çalışmalarda Giresun menfaatine oluşacak bütün projelere destek vereceklerini beyan ettiler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.