SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Yolunda Faciaya Kıl Payı!

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2014 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2014 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Yolunda Faciaya Kıl Payı!
Tirebolu-Doğankent (Giresun-Gümüşhane) Karayolunun Arslancık-Kuzgun Köyleri yakınlarında virajı alamayarak Harşit Çayı kenarına yuvarlanan LPG yüklü tanker’de çıkan yangının ardından büyük bir patlama meydana gelirken, aracın Tank bölümünün parçaları patlamanın etkisi ile yaklaşık 50 metre uzaklığa fırlayarak, Harşit Çayı’nın karşı tarafına düştü.


 
Alınan bilgilere ve görgü tanıklarının sosyal medya üzerinden yaptığı görsel paylaşımlarına göre dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda plakası ve sürücüsü belirlenemeyen LPG yüklü tankerin sürücüsünün kazadan hemen sonra hafif yaralı olarak araçtan çıkmasından hemen akabinde LPG yüklü tankerde önce yangın çıktı, ardından da büyük bir patlama meydana geldi. 


 
Kilometrelerce uzaktan alev ve dumanları görülen patlamanın etkisiyle karayolunun etrafında bulunan ağaç ve çalılıklarda yangın çıkarken, tankerin parçaları ve LPG tankı metrelerce etrafa saçıldı. Aracın etrafa dağılan parçaları uzun süre alev alev yanmaya devam ederken, olay sırasında Karayolundan başka araçların geçmemiş olmaması olası büyük bir faciayı önlerken, yolun her iki tarafında çıkan yangında Tirebolu ve Doğankent Belediyesi itfaiyelerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.


 
Kaza sonrası meydana gelen patlamanın görüntüleri çevre köylerde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonları ile saniye saniye kaydedilirken, Bölgede yaşayan vatandaşlar aynı noktada bundan öncede çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirterek, gerekli önlemlerin alınmamasına tepki gösterdi.


 
Tanker sürücüsünün tedavi ve kontrol için sağlık kuruluşuna sevk edildiği ve kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.