SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çatak Köyü’nün Yol Sorunu Çözülüyor

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2013 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2013 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Çatak Köyü’nün Yol Sorunu Çözülüyor
Doğankent ile Görele ilçeleri arasında karayolları ağına alınan yaklaşık 42 kilometrelik yolun 2013 yatırım programına alındığı açıklandı.
 
Görele’nin Çömlekçi ve Doğankent’in Çatak grup yolunun karayolları ağına alınmasının ardından geçen üç yıl sonra yatırım programına alınması yörede sevinçle karşılandı. Görele’nin iki beldesinin, 40 köyünün bulunduğu çömlekçi grup yolu ile Doğankent’in Çatak grup yolunun ulaşıma elverişli hale gelmesiyle beldelerin ve Doğankent ilçesinin ekonomik ve sosyal açıdan hareketlenmesi bekleniyor.
 
Bu yolun hayalleri olduğunu ifade eden Doğankent’in Çatak Köyü Muhtarı Turan Karahan, Giresun için Eğribel, Tirebolu için Harşit yolu ne kadar önemliyse kendileri içinde bu yolun o derece önem kazandığını kaydetti.
 
Muhtar Karahan; “Görele’nin çömlekçi vadisi ile Çatak Köyü vadisinin ulaşıma sağlanması için dedelerimiz elleriyle yol yapmış Bu yol bir dönem düzenlenmiş fakat günümüzde işler halde değildir. Biz yollarca bu yolun karayolları ağına alınması için çalıştık. Geçtiğimiz dönem milletvekili Hacı Hasan Sönmez’in destiği ile yol ağına alındı. Ancak 3 yıldır yatırım programına alınmadığı için CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ise TBMM’de gündeme getirmişti. Bu dönem milletvekilimiz Nurettin Canikli’nin desteği ile 2013 yatırım programına alındığını öğrendik. Bu bizi ve yöre halkımızı çok mutlu etti. En azından yöre halkımıza muhtar olarak verdiğimiz bu vaadin yerine getirilmesinden dolayı sevinçliyiz. Yaklaşık 42 kilometrelik yolumuz genişletilip, asfaltlanması halinde beldemiz ve bu yol üzerinde bulunan köyler ve beldeler şenlenecektir. Bir kez daha desteğinden ve katkılarından dolayı halkımız adına milletvekilimize teşekkür ediyoruz” dedi 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.