SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bişkin’den Doktoruna Teşekkür

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bişkin’den Doktoruna Teşekkür
Süreklilik arz eden rahatsızlıklarından dolayı sık sık tedavi görmek için Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünde birkaç kez yatarak tedavi gördüğünü belirten Bişkin,  ayaklarında çıkan yaraların enfeksiyon kapması sonucu yeniden cildine zarar vermeye başlaması üzerine tedavi görmek için aynı servise tekrar yatırıldığını, her zaman olduğu gibi yine servis doktoru ve görevlilerinin kendisi ile yakından ilgilendiğini dile getirerek teşekkür etti.
 
Bişkin, Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ömer Ekin’in her hastalandığında kendisi ile ve serviste bulunan diğer hastalarla çok yakından ilgilendiğini, yerinde müdahalelerle her zaman kendisini en iyi şekilde tedavi ederek taburcu ettiğini söyleyerek  “Biz bu zamana kadar hastanelerde böyle doktor ve sağlık personeli ilgisine alışık olmadığımız için Dr. Ömer Ekin beyin şahsıma ve diğer hastalara gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun kaldım. Her gelişimde kısa sürede tedavim tamamlanarak sağlıklı bir şekilde evime döndüm. Hastalığım nedeniyle vücudumda sık sık vücudumdan yaralar çıkmakta, he defasında da Dr.Ömer Beye tedavi olmaktayım.
 
Şimdi yine hastanede yatarak tedavi görmekteyim ve yine başta Dr. Ömer Ekin olmak üzere, Sağlık Memuru Aydın Sarı ve servis hemşireleri, hasta bakıcıları, kat sorumluları ve diğer ilgili tüm personele gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.