SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden “Her Zaman En Büyük Cevabımız İcraatımız”

Doğankent’in başarılı Belediye Başkanı Rüşan Özden, ilçeyi tabiri caiz ise yeniden inşaa ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 03:59
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Özden “Her Zaman En Büyük Cevabımız İcraatımız”

Yıllardır; plansız, programsız, vizyonsuz, günü kurtarma adına yapılan yatırımların daha bitmeden atıl duruma kalmasına göz yumamayan Başkan Özden, göreve geldiği günden itibaren ilçenin öncelikli sorunlarına el atarak birçoğunu kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Doğankent ilçesine yapılan HES nedeniyle 15 yıldır ilçenin kabusu olan ve önceki dönemde belediye başkanlığı yapan iki farklı başkanın belediye kasasından yaptıkları (o dönemde yüzbinlerle lira ifade edilen) harcamalara rağmen çözemedikleri kanalizasyon ve atık su sorununu da Başkan Özden çözdü!

Bir türlü tesis için yer bulunamayan ve çözüme kavuşturulamayan tesise en uygun yeri bularak ilçenin derin ve temiz bir nefes almasını sağlayan Başkan Özden, yaptığı onca başarılı icraatlara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Giresun’da bulunan biri il merkezi, 15 ilçe ve 8 belde olmak üzere toplam 24 belediye içerisinde atık arıtma tesisi bulunan 7 belediyeden biri olan Doğankent ilçesini “lağım” kokusundan kurtarmayı başaran başkan Özden, 2023 yılı Temmuz ayında “Ne demiştik;  Ahdimiz var, ilçemizde yapılmadık proje, çözülmedik problem kalmayıncaya kadar çok çalışacağız demiştik. Yıllardır ilçemizde büyük sorun olan foseptik altyapı problemini kalıcı olarak sona erdiriyoruz. Altyapı hattını yaklaşık 1 km aşağıya taşıyacak ve sonuna kuracak olduğumuz paket arıtma (biyolojik) projemize başlamış bulunmaktayız. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi tamlayıp ilçe merkezimizdeki oluşan kötü koku sorununu kalıcı olarak çözmüş olacağız. Her şeyin en güzeline layık olan siz kıymetli ilçe halkımıza şimdiden hayırlı olsun” paylaşımıyla müjdesini verdiği tesisleri faaliyete geçirdi.

Belediyenin kasasından bir kuruş harcamadan akıllı projelerle bir bir ilçenin sorunlarını çözme başarısı gösteren Başkan Özden, tesisin faaliyete geçtiğini “Her zaman söylediğimiz gibi bizler şirin ilçemizin hizmet elçileriyiz. İlçemizin en önemli projelerinden biri olan foseptik altyapısı ve kanalizasyon sorunumuzu çözüme kavuşturduk çok şükür. 1800 metre yeni kanalizasyon hattımızın ve paket arıtmamızın geçici kabulünü İLBANK ve bağlı kuruluşların yetkilileri ile yaparak tesisimizi faaliyete geçirdik” paylaşımıyla verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.