SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yanık, Giresun Valiliği’ni Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere 27 Nisan Çarşamba günü Giresun ilini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bakan Yanık, Giresun Valiliği’ni Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere 27 Nisan Çarşamba günü Giresun ilini ziyaret etti.

Ordu-Giresun Havalimanı’nda Giresun Valisi Enver Ünlü ve Ordu Valisi Tuncay Sonel tarafından karşılanan Bakan Yanık, karşılama töreninin ardından Giresun Valiliği’ne ziyarette bulundu. 

Bakan Yanık’ı Ordu-Giresun Havalimanında karşılayan Vali Ünlü “Bir dizi programlara katılmak üzere ilimizi teşrif eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık Hanımefendi'yi Ordu-Giresun Havalimanında karşıladık. Güzel Giresun'umuza hoş geldiniz Sayın Bakanım” paylaşımında bulundu.

Giresun Valiliği önünde, Vali Enver Ünlü ve il protokolü tarafından törenle karşılanan Bakan Yanık, Valilik Şeref Defterine “Karadeniz’in güzel şehri Giresun’u ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyor, sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum”  yazarak imzaladı.

Valilik Makamına geçerek, hazırda bulunanlarla birlikte bir süre sohbet eden Bakan Yanık, Vali Enver Ünlü’den ilde yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Ünlü, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık'ı Valiliğimizde ağırlayarak ilimizde yürütülen kurum faaliyetleri ve çalışmalarımızdan bahsettik. Sayın Bakanımıza Giresun'umuza göstermiş olduğu özel ilgiden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Valilik ziyaretini hediyeleşmelerin ardından tamamlayan Bakan Yanık, Giresun programında yer alan kurum ve kuruluşları ziyaret etmek üzere Valilikten ayrıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Giresun Valiliği ziyareti sırasında; Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ile Bakanlık bürokratları ve Bakanlığın İl Temsilcileri de hazır bulundu.

Valilik ziyareti dışında Bakan Yanık’ın Giresun programında; Giresun Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı, Giresun Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaretleri yer alıyor.

Bakan Yanık’ın Giresun ziyareti, Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk İftarı” programı ile son buluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.