SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOKAP’tan Ordu Üniversitesine 5 Milyon TL

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
DOKAP’tan Ordu Üniversitesine 5 Milyon TL
DOKAP Başkanı Ekrem Yüce bu kapsamda Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Yılmaz’ı ziyaret ederek konuyla ilgili gerçekleşecek proje hakkında görüş alışverişinde bulundular.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, DOKAP İdaresi Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz ve proje kapsamında devam eden ‘’Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğu’’, ‘’Aromatik Bitkiler’’  ve ‘Arı ve Arı Ürünleri Üretimi Faaliyetinin Doğu Karadeniz İllerinde (Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Rize, Trabzon ve Samsun İlleri ) Geliştirilerek Yaygınlaştırılması Projesi’’ gibi projelerinin yanı sıra hayvancılıkla ilgili de çalışmalarımızı hızlandırmış bulundurmaktayız ’Hayvancılık Uygulama Merkezi Projesi’’.olarak geliştirilecek ve uygulanacak üretim model ve yöntemleri ile bölge üreticilerine önderlik edecektir
 
Yüce; Hayvancılığın dünya üzerindeki yerinin Doğu Karadeniz olacağını ve bu kapsamda DOKAP  ilk ödeneği 5 milyon TL olarak 2015 yılından itibaren Ordu Üniversitemize aktarıp, proje hayata geçirilecektir.dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.