SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Borç Ne İçin Alınıyor?

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2013 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2013 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bu Borç Ne İçin Alınıyor?
Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı' nın başkanlığında üyeler Osman Murat Türkoğlu, Halil İbrahim Özden, Selahattin Alim, Ali Kahrıman, Beytullah Sarı ve Hüseyin Patan’ın iştiraki ile 31 Mayıs 2013 tarihinde 391 sayılı gündem gereğince 7 Haziran Cuma günü saat 15.00’de Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nun da toplanarak gündem maddelerini görüşen Belediye Meclis Üyeleri, tartışılacak kararlar aldı.
 

DOĞANKENT BELEDİYESİ 750 BİN TL KREDİ KULLANACAK
 
Gündem maddesi gereği yapılan görüşmelerde Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı söz alarak; Maliye Bakanlığının İller Bankası kanalı ile Belediye Başkanlığı adına gönderilen hissenin ancak personel giderlerine yetmekte olduğu, belediye sınırları içinde yaşayan vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunabilmek için, Belediye Başkanlığı olarak genellikle çoğunluk belediyelerin kullandığı yöntem olan İller Bankası vasıtası ile 750 Bin TL kredi kullanması gerektiğini söyledi.
 
Belediye Meclis Üyeleri tarafından değerlendirilen bu öneri sonucu Doğankent Belediyesinin İller Bankası vasıtası ile 750 Bin TL kredi kullandırılmasına oy birliği ile karar verilerek bu öneri kabul edildi.
 
Ak Parti’den ihraç edildikten sonra Hükümetin desteğini kaybeden Belediye’nin İlçe merkezindeki alt yapı hizmetlerini Arslancık HES A.Ş. yaparken, Süttaşı Mahalle yolunun büyük bölümü Karayolları ağına alınmak suretiyle bu yolların bakım onarımı Karayollarına devredilmiş, yine Yeşiltepe (Çöcen) Mahalle yolunun yıkılan bölümleri ise belediyenin imkanlarının yetersiz olması nedeniyle D.S.İ. tarafından yapılırken, Doğankent Belediyesi’nin seçimlere 1 yıl kala 750 Bin TL borçlanmaya gitmek istemesi manidar karşılandı. Bu paranın hangi hizmet için kullanılacağı, bunun için yapılan sürpriz bir projenin olup, olmadığı merak konusu oldu.

ÖZEL HABER AÇIKLAMASI: Bu haberimizin İnternet Haber Siteleri tarafından tamamen alıntı yapılarak yayınlanması yasaktır. Haberin ilk iki paragrafı alıntı yapılarak diğer bölümler için “Haberin Tamamı www.dogankentgazetesi.com haber sitesindedir.” Şeklinde sitemize link verilmesi halinde, ilk iki paragraf internet sitelerinde izinsiz olarak kullanılabilir.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.