SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürk, Bugün Toprağa Verilecek

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 03:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 03:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Öztürk, Bugün Toprağa Verilecek
Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’in olayı haber alır almaz Kahramanmaraş’a gittiği ve Öztürk’ün yasal işlemlerinin tamamlanması için yoğun bir telefon trafiğinden sonra yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Öztürk, Kahramanmaraş’tan temin edilen bir Cenaze Nakil Aracı ile gece saat 01.00 civarlarında Doğankent’e getirildi.
 
Öztürk, bugün öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.
 
Alınan bilgilere göre Kahramanmaraş’ta bir baraj inşaatında hafriyat kamyonunda şoför olarak çalışan İbrahim Öztürk’ün kullandığı kamyon hafriyat döktüğü sırada damperinin açılmaması üzerine ağırlığın kamyonunu arka tarafına baskı yapması ile kullandığı aracın dereye uçması sonucu sürücü hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Kaza; Kahramanmaraş’a 55 kilometre uzaklıkta bulunan Çokran köyünde yer alan baraj inşaat sahasında önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Çağırkandere civarında hafriyat yüklü kamyonunu boşaltmak isteyen İbrahim Öztürk, kamyonuyla birlikte yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki uçuruma yuvarlandı. Uçurumun yarısına kadar taklalar atarak yuvarlanan kamyon, ağaçlara takılarak ancak durabildi. Kazanın ihbarını alan mesai arkadaşları ve köy halkı olayı jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma yamacının 80 derecelik eğimli olması nedeniyle AFAD ve itfaiyeden ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen görevliler tarafından yapılan ilk incelemede sürücü İbrahim Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
 
İbrahim Öztürk’ün cansız bedeninin sıkıştığı yerden çıkarılması için mesai arkadaşları ve olay mahallindeki görevlilerle yoğun çaba sarf ederken, uçurumdan çıkarılan Öztürk’ün cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.