SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’e Yakışmayan Görüntü

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’e Yakışmayan Görüntü
Doğankent Merkez Mahalle Pazar Yeri’nde bulunan camiinin yıkılarak yerine yenisinin yapılması çalışmaları devam ederken, caminin altında bulunan umumi tuvaletlerinde yıkılması sonucu belediye tarafından geçici çözüm olarak yapılan tuvaletler “bu kadarına da pes” dedirtiyor.
 
Doğankent ilçesinin en kalabalık iş yerlerinin ve nüfusunun bulunduğu, aynı zamanda Pazar yeri olarak ta kullanılan alana yapılan üç gözlü tuvaletin bu kadar gelişigüzel yapılması vatandaşlar tarafından Doğankent için utanç verici bir durum olarak değerlendiriliyor.
 
Belediye tarafından geçici olarak yapılan bu tuvaletlerin en az 1-2 yıl kullanılacak olması ve tuvaletlere giren çıkanların hemen karşısındaki binalarda kalan mahalle sakinleri tarafından da görülüyor olması ortaya hoş olmayan, Doğankent’e yakışmayan bir manzara olarak çıkıyor.
 

 
Mahalle sakinleri “her şeye para bulan, basına verdiği demeçlerde belediyemizin para sıkıntısı yok diye beyanatlar veren Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’nın geçicide olsa bu kadar basit ve gelişigüzel bir tuvaleti Doğankent ilçesine layık görmesi oldukça düşündürücüdür.” diye sitemde bulundular. 
 

 
Yılda 2-3 ay 3-5 hafta kullanılan kır pazarlarında bile daha modern tuvaletler bulunurken hatta sıradan bir inşaatta bile işçiler için daha derli toplu bir tuvalet yapılırken, transit yol üzerinde bulunan Doğankent ilçesinde böyle bir tuvaletin geçici de olarak yapılması haklı olarak tepkilere yol açmaktadır.
 
Doğankent Belediyesinden kısa zamanda daha kullanışlı ve ilçeye yakışır bir tuvaletin yapılması, abdest alma yerlerinin üzerlerinin kapatılarak vatandaşlara hizmetin layıkıyla yapılması beklenilmektedir.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.