SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bişkin’den Dr.Ömer Ekin’e Teşekkür

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2014 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2014 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bişkin’den Dr.Ömer Ekin’e Teşekkür
Bacağında çıkan bir yaranın enfeksiyon kaparak cildine zarar vermesi üzerine tedavi olmak için gittiği Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof.Dr.A.İlhan Özderim Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünde hastalığı ile yakından ilgilenen ve kısa sürede tedavisinin gerçekleştirilerek sağlığına kavuşmasına vesile olan Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ömer Ekin’in tedavi yönteminden ve hastalara karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını ifade eden Fehmi Bişkin “Genellikle hastanelerde yaşadığımız yoğunluğa bağlı ilgisizlik, bu defada beni düşündüre düşündüre hastaneye gitmeye zorladı. Çünkü bacağımdaki yara gittikçe rahatsız edici olmuş ve kendiliğinden kapanacak gibi değildi. Tedavimin Plastik Cerrahi Bölümünde yapılacağı söylendiğinden ilgili bölüm Doktoru Ömer Ekin’e muayene oldum. Ömer Bey tarafından yapılan detaylı muayene sonucu Plastik Cerrahi Servisine yatırıldım ve burada çok kısa sürede tekrar eski sağlığıma kavuşarak tedavi olmam sağlandı. Beni en kısa sürede tedavi ederek sağlığıma kavuşmama vesile olan başta Dr. Ömer Ekin olmak üzere Sağlık Memuru Aydın Sarı ve servis hemşireleri, hasta bakıcıları, kat sorumluları ve diğer ilgili tüm personele göstermiş oldukları alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine çalışma hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.
 

 
Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ömer Ekin kimdir?
 
Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesinden 2002 yılında mezun oldu. Yükseköğrenimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptı.  2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda başladığı uzmanlık eğitimini 2014 yılında tamamladı.2010 yılında Zurich Üniversitesi Beyin Cerrahi kliniğinin laboratuvarında mikro-cerrahi eğitimi aldı. 2012 ve 2013 yıllarında Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nce düzenlenen “Asistan Bildiri  Yarışması”nda  klinik dalda 2 kez birincilik ödülü aldı. Dr.Ekin  Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yeterlik Belgesi (2014)’ne de sahiptir.
 
Özellikle ilgilendiği konular; burun estetiği, meme estetiği, yüz ve vücut estetik cerrahisi, minimal invazif estetik işlemler, deri kanseri cerrahisi, meme rekonstrüksiyonu, rekonstrüktif mikrocerrahidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.