SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin’den Örnek Çalışma

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Tekin’den Örnek Çalışma
Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’in talimatıyla belediye çalışanlarından oluşan bir ekip ilçe merkezine bağlı mahalleler ve belediye harici köyleri mobil ekiplerle gezerek engelli, yaşlı ve hasta vatandaşları tek tek evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanlığının sosyal faaliyetleri kapsamında; Doğankent ilçem merkezi, mahalle ve köylerinde hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden belediyenin mobil ekiplerine zaman zaman Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’de eşlik etti.

Allah rızasını kazanmanın en kısa yolunun hasta ziyaretlerinden geçtiğine dikkat çeken Başkan Tekin, “Dinimize göre Yüce Allah’ın herhangi bir hastayı ziyaret etmeyi, bizzat kendisini ziyaret etmek gibi değerlendirdiğine dair Resûlullah (s.a.s.)’dan rivayet edilen hadisler var. Bizde dinimizin emirlerine uyarak çalışmalarımızı bu alanlarda yoğunlaştırıyoruz.” diyerek ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızla hoş sohbet ettik. Yaşlı ve hastalarımızın konuşmaya, muhabbete ve sıcak bir tebessüme ihtiyaç duyduklarını; ziyaretimizden ötürü çok mutlu olduklarını gördük. Hasta ve yaşlıları ziyaretlerimiz merkez, mahalle ve köylerimiz de devam edecek olup, tüm hastalarımıza Rabbim acil şifa bakanlara da kolaylık versin.” dedi.

Kendilerine ziyarete gelen heyeti memnuniyetle karşılayan vatandaşlarda, devletin engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların sorunlarının giderilmesi için her türlü imkanı tanıdığını, evde bakım hizmetleri başta olmak üzere son yıllarda birçok sosyal hakların kendilerine tanındığını ancak yine de devlet görevlileri ve kurum yöneticilerinin kendilerini ziyaret etmesinin son derece memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ettiler.













 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.