SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Bölük Hayata Tutunamadı

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2016 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2016 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Fatih Bölük Hayata Tutunamadı
 Doğankent ilçesi Yeniköy Köyü nüfusuna kayıtlı Fatih Bölük adlı genç, iddialara göre Tekirdağ’da tanıştığı Çisem K. (21) adlı genç kızla duygusal bir arkadaşlığa başlamış, kızın ailesinin evlenmelerine karşı çıkması üzerine birlikte kaçma kararı aldılar.

Edinilen bilgilere göre kızın ailesinin aynı apartmanın 2.katında misafirlikte olduğu bir sırada birlikte kaçmak için harekete geçen Fatih Bölük ve Çisem K. ailesinin durumdan şüphelenerek eve gelmesi üzerine kaçamadan yakalandılar.

Esenler, Tuna Mahallesinde 30 Ocak 2016 tarihinde gece saat 00.30 sularında meydana gelen olayda; kızın babası, amcası ve halasının oğlu olduğu öğrenilen 3 kişi tarafından bezbol sopasıyla feci şekilde dövülerek 3.kattan aşağı atılan Fatih Bölük, 155 Polis İmdat telefonuna yapılan “yüksekten bir kişi düştü” ihbarı sonucu olay yerine gelen ekipler tarafından yerde yaralı bir şekilde bulunarak, ambulansla acil olarak hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 17 gündür yaşam mücadelesi veren Fatih Bölük 16 Şubat 2016 tarihinde saat 11.30 sularında hayata gözlerini yumdu.

Babası İbrahim Bölük’ün 2012 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenilen Fatih Bölük’ün cenazesi yapılacak otopsinin ardından memleketi Doğankent ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy Köyü Yerlice Mahallesinde ki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Olayın hemen akabinde başlatılan soruşturmada kızın ailesi ve apartman sakinleri olayın nasıl olduğunu bilmediklerini söylerken, Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma da Çisem K.’nın itirafları olayın aydınlatılmasına yardımcı oldu.

Bu gelişme üzerine polis darp ve balkondan atma olayına karıştıkları iddia edilen İbrahim K.(44), Tayfun T.(25) ile Kenan K.(45)’yı gözaltına aldı. Şüpheliler Cinayet Büro Amirliğinde sorgularında suçlamaları kabul etmezlerken, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine konuldular.

Fatih Bölük, sosyal paylaşım sitesi üzerinden 28 Eylül 2015 tarihinde yaptığı paylaşımda “Sensiz her uyandığım sabah ölüm gibi gelir bana, hayalin gelince gözlerime o zaman cenneti yaşarım sensizliğimde günaydın sevgilim günüm aydın seninle” ifadeleri dikkat çekti.

Olay ulusal basında geniş bir şekilde yer alırken, olayın meydana geliş şekli ise ulusal basında şu şekilde verildi.
GENÇ KIZ İTİRAF ETTİ
Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis durumu şüpheli bularak aile üyeleriyle tek tek görüşmeye başladı. Olay sırasında evde bulunan Ç. K.(21)’nın tanık olarak söyledikleri ise soruşturmanın seyrini değiştirdi. Genç kız Fatih Bölük ile 6 ay önce Tekirdağ’da tanıştıklarını aralarında duygusal bir yakınlaşma olduğunu söyleyerek "Onunla sık sık telefonla konuşuyorduk. O Tekirdağ’da yaşadığı için daha önce 8 kez İstanbul’a geldi. Gezip dolaştık, Zaman zaman da onunla evde oturduk. Sonunda birlikte kaçmaya karar verdik. " dedi.
"ONU BALKONDAN ATTILAR"
Apartmanın 2 numaraları dairesinde babası, amcası babaannesi ve kuzeni ile oturduğunu söyleyen, sadece yatmak için üst kattaki daireyi kullandıklarını anlatan Ç. K. "Olay gecesi ben erken yukarı çıktım. Ailemin haberi olmadan Fatih’i içeri aldım. Fatih kaçarken götüreceğimiz eşyaların bir kısmını aşağı indirdi. Daha sonra tekrar yukarı çıktı. Ancak bu sırada sesleri duyan amcam kapıya gelip zili çalmaya başladı. Korkudan açamadık. Bir süre sonra yedek anahtarı kullanarak içeri girdiler. Biz korkarak balkona sığındık. Bizi yakaladılar, Fatih’i evde bulunan bezbol sopasıyla dövmeye başladılar.Daha sonra onu balkondan aşağı attılar" dedi. Ailesinin polise bir şey söylememesini tembih ettiğini anlatan Ç.K. "Beni aşağı indirdiler. Gelecek olan polislere bir şey söylememem için tembihte bulundular. Çok korkmuştum" dedi.
 …




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.